Tazeanne0134 Aysegl_ hayırlı olsun kuzum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok mutlu oldum
Aysel223 Aysegl_ Canim hayırlısı olsun ❤️❤️🙏🙏 cok sevindim Allahım en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin insallah 🙏🙏❤️🥰
Aysegl_ Tazeanne0134 Allah razi olsun Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insaAllah degerim nasil normal mi bu arada
Tazeanne0134 Aysegl_ normal canım gayet güzel bundan sonra düşme olmaz değerinde dikkat et bundan sonra kendine
Aysegl_ Bilgeninannesi Allah razi olsun Rabbim isteyen herkesi Rahmetiyle muradına eristirsin insaAllah❤
Betulsna Aysegl_ Gözünüzaydın cnm. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Değerin de gayet normal ama belki hemen kesen görünmeyebilir. 2000-3000 lerde görünüyor sanırsam. Bnmki 3000lerdeydi görmüştük keseyi. Ama 3-4 gün içinde gayet rahat görülür🤗
Aysegl_ Tazeanne0134 Cokk tesekkur ederim asiri mutluyum anlatamam size Rabbim herkese bu heyecani benim gibi mutluluktan aglamayi nasip etsin insaAllahh ellerim titriyo size yazarken🤗❤❤
Belirsiz Aysegl_ inşallah canım benim çok sevindim senin mutluluğunu hissettim içimde inan 😍 değerin çok güzel maşallah🙏🙏🙏
Tazeanne0134 Aysegl_ ay kuzum ya bende öyleydim ilk öğrendiğim de şimdi 38 günüm kaldı doğuma rabbim sanada tüm hamişlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Aysegl_ Belirsiz Allah razi olsun Rabbim kimseyi umutsuz birakmasin dualarimda hepinizi gonlumden geciricem insaAllah cok tesekkur ederim ❤🤗