Esr36 Suledurmaz ama bol bol dinlenin ve cok su tuketin yemeginizi de ihmal etmeyin evet kadinlar olarak cok is dusuyo ama bebegimizi icinde dinlenmek zorundayiz
begumseker Gergianne tiroit ilacı kullanıyorum, ayrıyetten iyota da başlattılar onla ilgili. Vitamin, magnezyum, b12 dilaltı hapı, demir ilacı. D vitaminim de düşük içmem lazım ama içemiyorum tiksindim. Omega da yazdı fakat içtiğim gün acayip bi mide yanması oldu yemek bile yiyemedim.ertesi gün aynı şeyi yedim kahvaltıda ilacı içmedim öyle bi sorun yaşamadım.. onu da içmeyi düşünmüyorum o yüzden😑 Sırf haftada 2 gün balık yiyerek o takviyeyi de sağlayabilir miyiz acaba bilemiyorum🤷🏼♀️
Gergianne begumseker omegayi ben gece yatmadan kullanıyorum bide öyle dene istersen. Balık yiyerek mutlaka alıyorsundur vitamini ama yeterli olmuyormuş doktorum öyle demişti balık yediğin günler kullanma
Suledurmaz begumseker bende senin durumundayım şuan bende ilaç tüketemiyorum onun yerine besinlerden almayı tercih ediyorum haftada 1 kez balık tüketmeye özen göstermelisin
Leyla_Alexandra 29 haftalık gebeyim bel ağrıları ve baskı olmaya başladı sık sık tuvalete gidiyorum .. uyuyamıyorum ahh bi gelse şu şubat ayı 😭😁
Eceveannesi Suledurmaz yatakda kalkerken zorlanıyorum nefes nefese kalıyorum çok.... Uyku duzenim kalmadı artık baş ağrılarım var of of daha neler neler 🙏 yinede şükür Rabbime.
Tulaysezer eserivgen dogru söylüyorsun bende bugun gidecem muayenem sirf 200. Cok görmüyorum ama daha ciddi durumlarda olmayinca olmuyor bazen. Allah kimseyi caresiz birakmasin.
Yzeze Suledurmaz Ne guzel😊 saglikla kucaginiza alin insallah. Ben de artik Adiyla sevmek istiyorum ama yok olmuyor😄
Berrygurumi Gece sol kaşığımda ağrı ile uyanıyorum,,, sürekli sola yatmaktan oluyor sanırım bugün kontrolüm var doktora sorcam 32. Haftamıza girdik bugün,,, bel ağrısı,mide yanması,uykusuzluk, açlık ne ararsanız var bende de
Sevatsibel Suledurmaz ilk zamanlarda Muslera çatlak kremini kullanıyordum ama daha sonra çok pralar vermeye gerek olmadığını düşündüm ve 2 aydır aktardan aldığım bir çatlak kremini kullanıyorum çok güzel nemlendiriyor ve hiç çatlak olmadı. Haremis badem ve kakao içerikli çatlak kremi.
Suledurmaz Sevatsibel çatlaklar oluştuktan sonra kullansam geçermi Kı ben hiç birşey kullanmadım bu zamana kadar zeytin yağını öneriyolar
Berrygurumi Tulaysezer gittim o ağrı ve kasılma magnezyum eksikliğinden oluyordur dedi önceden kullanıyordum ama bir kaç haftadır gerek yok diye bıraktırmıştı doktor demekki eksiklik var sen kullan yine diyip verdi yine magnezyum kullanıyorum 2 gündür şükür yok kramp ve ağrı 🙏🏻
eserivgen Tulaysezer iyi bakalım benim gibi olmada ben ağrıdan sancıda dogrulamiyorum bile doktorla tek isteğimiz en azından 35 haftayı doldurması artk hayırlısı 🤲🤲🤲🤲😔
Deriko Suledurmaz 30cu haftamız bızımde ara ara sırt agrısı ara ara kasıklarıma batma oturup kalkarken yatakten kalkarken ve kabus gıbı olan gece ıykumun ıcınde bacagıma gıren kramplar dısında sukur ıyıyız 🙏
MuhammetinMelisi Serap1234 özel başarı Hastanesine çağla hanıma gitmeye başladım sizinle daha önce de konuşmuştuk sizde önermiştiniz devam etmeye karar verdik bu sefer gittiğimiz dede çok cana yakın geldi değiştirmek istemedik bizde 😊