EbruIrmakAhmet 13+0 limon olduk bugün çok şükür var mı başka limonlar elleri göreyim 😂 cinsiyetler neler ikili testte kız dedi doktorum ama bakalım 😊
Musbet EbruIrmakAhmet Minyonik kızlar iki gündür kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrılar var sanki kan gelecekmiş gibi hissediyorum ama kanama falanda yok sizde de oluyormu ağrı normalmi acaba
Eliisss EbruIrmakAhmet bizde 13+2 limon olduk😁 cinsiyetini 14 haftadan sonra belli olur dedi söylemedi birşey haftaya gidicez
EbruIrmakAhmet Minyonik sağlıkla gelsinler inşallah benim bi kızım var ilk olsa umursamazdım şimdi merak biraz daha fazla 😁
Minyonik Musbet Musbet muayene de bir şey çıkmadıysa idrar tahlili yaptır enfeksiyon varsa da ağrı olabiliyomuş
EbruIrmakAhmet Musbet adet döngü zamanlarında aynı adet ağrısı gibi ağrılar oluyo canım rahimde büyüyo normal ağrılar
EbruIrmakAhmet Eliisss bende erkenden öğrendim ama şimdide emin olamıyorum 😂 2 hafta daha beklicez artık
Musbet EbruIrmakAhmet yedim ama göstermedi kapatmış bacağını bu hafta gidicem inşallah görünür 13 haftadayız 😄
Musbet Minyonik Ewet oda olabiliyormuş ama enfeksiyon olsa hissederdm bugün biraz geçti galiba bebek büyüyor
Ayseaysegok EbruIrmakAhmet yok canım bzm doktr bırz gec söyluyormuş galiba 2 haftadha duraymda öyle özele gıdıp ögrenmek ıstyorum 😍sen ögrenebldn mi
EbruIrmakAhmet Ayseaysegok ikili taramada kız dedi ama çok yanılıyolar bu haftalarda diye güvenemiyorum hiç bakalım iki hafta sonra tekrar gidicem bu defa ne dicek 😃