rumeys_ Laviniamira sağlık ocağına gitmedim ben normal özel bi doktora gidiyorum sağlık ocağınada gidilmesi gerekiyormu?
subat-annesi Bizde 9+1 olduk benim ikinci gebeliğüm ilki düşükle sonuçlanmıştı. Sağlık ocağının ultrasonuna göre 9+1 ama hastanede 8+1 sizdede aynımı
Laviniamira subat-annesi Çarşamba gidicem bende doktora bakalım ne diyecek son adet gününe göre 4+2 benim
minnakfasulyecim subat-annesi Ben doktora randevu aldığımda kendimi 6 Haftalık diye biliyordum son regl tarihime göre, ama doktora gittiğim de bana 5+3 sün dedi korktum tabi ama dediki bu ara ilerleyen zamanlar da kapanıcak hiç bir sıkıntı yok. O zaman rahatlamıştım
Laviniamira rumeys_ evet sağlık ocağına kayıt açtırmallısın kalp atışını duyduktan sonra kontrollerin olacak orada da tetenoz aşısı var
Deletedmom0093 rumeys_ Aile hekiminizin olması gerekiyor. Bebek doğunca aşılar sağlık ocağında yapılıyor. Bir de hamileyken de olmanız gereken aşı varmış ben de tam bilmiyorum,ben de yeni gideceğim, çünkü arayıp çağırdılar.
rumeys_ Busra_zeynep54 olsun onlar hayattaki en güzel şeyler okadar isteyipte sahip olamayan varki ne güzel işte 3 tane evladın var maşAllah.
Mericcm rumeys_ merhaba hayırlı olsun bende 28 yaşındayım ilk gebeliğim 5+5 olduk :) karın ağrın oluyor mu ?
rumeys_ Mericcm Merhaba canım Sanada hayırlı olsun karnım ağrımıyor ama arada kasık ağrım ve hafif sancım oluyor doktoruma sordum yerleştiği için oluyormuş öyle söyledi birde gögüs hassasiyetim var ☺️
Deebg Mericcm merhaba canım bende 5+6 yım sancı gibi alt karnımda ağrı oluyor seninde mi öyle ağrıların