YagmurAnnesi Ben Çayırova ama Gebze yakın zaten. Madem Gebze'li hamişler burada. Hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz bayanlar. 23+3 üz. Doktorumuzu degistirecegiz.
Yildiz1 YagmurAnnesi canım yüzyıl hastanesi akın beyi tavsiye ederim harika bir doktor tabi randevu alabilirsen çok yoğun hastası var
YagmurAnnesi Hastanenin belli bir dogum ucreti mi oluyor kizlar. Yoksa doktorlara gore degisiyor mu. Bir de yuzyil'in dogum ucreti ne kadar biliyor musunuz.
Bahar2 YagmurAnnesi ister normal Doğum olsun ister sezaryen önemli olan sağlıkla doğurmak hiç canını sıkma açıklama yapmakla uğraşma cahil insanlara laf anlatmak çok zor olur kaynananla beraber yaşıyorsun anladığım kadarıyla Allah yardımcın olsun
Bernagurses Uykucusirine banada fatih bir dolmus. Farabiye de gitmeyi dusundum ama fatihde ebeler daha iyi diyolar. Sonucta dogurtucak olan ebe 😁 ama doktorumda iyi
Bernagurses Uykucusirine bende semih beye gidiyorum. Burdan bi bayana sordum. Dogumhanesini gormus ebeleri gayet iyi diyodu tersine farabiye kotu dedi. Bende vazgectim farabiden. Hem farabide sira almak bi eziyet ve bana 2 dolmus. Bu halimle hic ugrasamam zaten canim artik degistirmekle. Hayirlisi olsun insallah iyi insanlar denk gelir