Pnrtl Ben girmesinden yanayım🥰 dünyaya gelişini ilk ağlayışını eşim de görsün duysun isterim🙏 Bakalım eşim kendini hazır hissedecek mi🙈😅
Eda_cey gfazlioglu malesef esimi kan tutuyor o yuzden bayilirim diye girmeye korkuyor bende o yuzden israr etmiyorum bayilir falan birde o halde onla ugrasmayalim 😁
aleyna-04 sezaryan olacam yanımda olacak tabi ama nırmal olsam istemem sonra akıllarında kalıo cinsel istekelri bile kalmıo soğuyorlar yani sancı çekerken olsunlar ama doğum esnasında çatalın üstündeyken dışarı çıkarın oranızı görmesin öyle :))
Gulmartin Mslm aslında Belçikalıyım ama bir kaç yıldır türkiyede yaşıyorum doğum için bi süreliğine tekrar geldim ☺️💕
Nurcan6148 gfazlioglu İlk dogumumda bana yanina biri gelsin kimi istersin cagiralim dediler.(Normal doğum ama ağrıdan ölğyorum nasıl ağlıyorum)Dedim kimseyi istemem beni bu halde kimse görmesin.Ben yalnız olmayı tercih edeceğim yine herhalde🤔
nagehann gfazlioglu ben normal doğum yaptım ve eşim yanımdaydı, iyiki de yanımdaydı , o da aynısı hep söyler, hıçkıra hıçkıra ağlamıştı, çok güzel anlar🥰
Sema1994 gfazlioglu bnde girsn istiyrm erkeklere kalsa bi ih demeyle dogm yapiyoruz görsün bakalm nasilms dogm😁😂
Deniz_1987 gfazlioglu sezeryan olursam giricekte normal doğumda girmesini ben istemedim çünkü eşim beni o halde görürse ağlar bayılır mazallah beni bırakıp onunla uğraşırlar🤣