prenses_annesii2603 Kubra67 ilk zamanlar böyle olur vücudun alışma süreci uykunu iyice almalısın ve halsiz kalmamak için bol bol su içmelisin vücudun direnci için
Minelimmm Bende 5 hafta 3 günlük hamileyim dün keseyi gördük bende feci iştah açılması var belirti olarakta göğüslerim ve arada adet sancısı dışındı hiç birşey hisetmiyorum normal mi acaba üstelik tüp bebekle hamile kaldım
Kubra67 Minelimmm aynilari bendede var bugun doktora gittim 6 hafta 1 gunluk hamileym bende normal her hamilelikde olur o demisti kalp atisini filan duydu
Smy9 Kubra67 bir daha gittiğinde sorabilirsin doktoruna, youtubedaki doktorları dinleyebilirsin, zencefil ve limon tavsiye edilen gıdalar arasında, bitki çayı statüsüne girmiyor. Tabi her şeyin de sınırını bilmek kaydıyla
Minelimmm Kubra67 ya maşallah erken duymuşsunuz kimisi 7,8 haftada duyuyor cumartesi 6 haftalık olucam rdv daha 2 hafta var su içemiyorum kendimi bildim bileli miğdemi bulandırır napmalıyım
Minelimmm Kubra67 ya maşallah erken duymuşsunuz kimisi 7,8 haftada duyuyor cumartesi 6 haftalık olucam rdv daha 2 hafta var su içemiyorum kendimi bildim bileli miğdemi bulandırır napmalıyım
Cilemkarasu Hepsi normal bunların. 12. Haftadan sonra azalıyor ve bitiyor daha sonra. Bol bol su içmeye çalış ve Çubuk kraker ye bence .bana çok iyi gelmişti. Dinlenmenede dikkat et ...
Smy9 Cilemkarasu bünyeden bünyeye değişiyor kardeşim, ben 6 aylık hamileyim halen kusuyorum felaket şekilde. Sabah -akşam 2 tane bulantı hapım var
Kubra67 Cilemkarasu insallah 12. Haftayi sabirsizlikla bekliycem bugun doktorum herseyin iyi olduğunu soyledi
Kubra67 Minelimmm kontrole gittinde doktoruna daniş ben su icemedigim zamanlar eşim meyve sıkıyor onlari iciyorum ama genellikle icmeye calisiyorum cok onemliymis illerliyen aylarda
Kubra67 Minelimmm insallah seninde benim gibi mide bulantilarin artmaz ben mutfak kapisina bile yaklasamiyorum