Ezgi05 https://imgyukle.com/i/R1MmBU buda bizimki bende ilk gördüğüm de şoka girmiştim çok tatlı ama açtı bacaklarını gösterdi 😄😄
Ruqeyyam_2018 Esmaryarim ya çook nazlılar benimkide bacaklarını açmıyor bir şekilde duruyorr. Doktorum benzetemedide 2-3 haftadan sora tekrar gel dedi
Sakura-chan Asya2020 doktorun göremediği şeyi zaten buraya sormanız saçma . Birde gelip buraya inanmayın vs diyorsunuz. Yahu keseyle karınla olsa doktor 4 haftalıkken söyler cinsiyeti. İnsanlar hevesle belki doğrudur diye eğlencesine konuşuyor bunları
Sedatadik Asya2020 sacma sapan bilgilerde neden sordun ozaman herkes sana kesin kız deyip senin inanmanda saçma kimse burda doktor yada alim değil
isranuroz Asya2020 14. Hafta cinsiyete net bir şey söylemek için çok erken değil mi? Benim kızıma 20. Haftaya kadar erkek dediler şu çıkıntı bacaklarının arasında pipi dediler renklide kız olduğunu öğrendik 🙆♀️
Asya2020 isranuroz doktorum çok ünlü bir doktor bir çok tandııgım tavsiye ile gittim onlar da hiç yanılmamış bana bildiğiniz uzun pipi gösterdi kız çocukta böyle olucagını sanmıyorum ☺️ Ama gine de detaylıyı beklşcem alışveriş için
isranuroz Asya2020 hayırlısı olur inşallah, kordon bağıylada karıştırıyorlar da ona istinaden dedim. İnşallah sağ Salim sağlıklı bir evlat kucağınıza alırsınız 🌸