Yenianne65 Benim kesem de karın şeklim de aşerenlerim de bütün belirtilerim erkeği gösteriyordu ama kızım olacak ☺️ Bana hiç bir belirti uymadı yani
Merryy Asya2020 evet ya ama sen öğrenmişsin dua et bende cuma günü öğreneyim canım sana erkek diyip erkek çıktı dimi ☺️
Merryy Asya2020 bana kız mı dedi sonra göstermiyor dedi bende emin değilim şimdi dua et bende cuma göreyim canım ☺️
Meryemd Asya2020 hayirli olsun https://i.hizliresim.com/odMLRX.jpg boylemiydi pipi daha mi buyuktu darisi bana ins🙏
Meryemd cinaroglusinem gonul bu ama bende once saglik ve hayirli evlat olmasini sonrada erkek olmasini istiyorum
Nilll Asya2020 bildiğimiz pipi mi 😀 buna çok güldüm 😀 rabbim hayırlı evlat versin. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏
Aysiiiecrinnur Asya2020 bende 14 +1 ve bi doktor kız dedi digeri erkek bakalim.biraz daha zaman ilerlesin tekrar gidicem kafam karisti 😊🤷♀️
Asya2020 Aysiiiecrinnur bana yüzde 100 dedi ama alışverişe başlamıcam canım 20. Haftamda başladım detaylı ultrasonda herşey gözüküyor renkli zaten 😋