Osgem2019 Gizlinur yapılmalı annemde ebe hemşire yaptır dedi durdu bana düşün ameliyat gibi oluyor doğum normalde olsa sezeryanda o yüzden yapıyorlar ya mikrop kapma diye
Osgem2019 Muge0609 sen milletle dalga mı geçiyorsun annem ebe hemşire mikrop kapma diye yapıyorlar kesin yaptır diyor kadın bana kendisi bir sürü gebeye yapıyor ne biliyorsun cidden steril mi herhangi bir şeyden de mikrop kapılabilir yani
Muge0609 Osgem2019 Bende Ebeyim ☺️Ben tetanoz aşısının neden yapıldığına laf söylemedim arkadaşın bulaşık teliyle aletleri temizliyolat lafına laf söyledim önce okuyun ondan sonra bunları söyleyin olurmu
Yrnkrm Gizlinur blogda neden yaptırmak gerektiği paylaşıldı dün bi oku istersen bence yaptırmazsak daha kötü
Saraalp _HB_ bir süre koruyuculuğu oluyor belki sizin süreniz dolmamıştır , olmanıza gerek kalmaz bile
Nergiiscelik Muge0609 aynen nbi ameliyathane hemşiresi olarak bunları duyduğuma çok üzüldüm açıkçası :) doktorlar ve hemşireler hastaların tamamen temiz koşullarda olması için ellerinden geleni yaparlar bu kadar da abrtmayınız lütfen :)
Nergiiscelik Tabiki korunmak adına tetanoz aşısı şart ben kendim de yaptırdım... Yaptırmamak mantıksız bence
Nurcan6148 Gecenlerdr bir haber okumustum hamile bir kadin bahcede calisirken eline birseymi batmis yada kesmis tam hatirlamiyorum.Tetanozdan olmus.Ben riske girmem yaptirdim iki dozumuda.
Muge0609 Saraalp Arkadaşım Ben arkadaşın Bulaşık teliylr yıkıyolat cüml3sine laf söyledin önce bir takip edin ondan sonra ukalalık yaparsınız Benim kurduğum cümlede bir tane bile tetanoz aşısı kelimesi geçmiyor
Saraalp Muge0609 kimsenin ukalalık yaptığı yok , haddinizi bilin . Malzemelrin ne şekilde steril edildiğini çok iyi biliyoruz, bonesiz girenler vs, çok şükür okuduğumuzu anlayabiliyoruz
Muge0609 gzmuygn Arkadaşım Hastaların Ölmesi Sadece Aletlerden değildir hastane enfeksiyonu denen bir enfeksiyın vardır Önce Bir araştırın ondan sonra yorumlarda bulunursujuz bende ebeyim ben arkadaşın aletler bulaşık teliyle temizleniyor demesine laf söyledim ayrıca ameliyathanede sadece aletlerden dolayı enfeksiyon olmaz. ameliyat steril bir işlemdir steriliteyi bozduğunda zaten enfeksiyon olmaması kaçınılmazdır
mucizelerininannesi Muge0609 bizde bozulduğundan bahsediyoruz siz ebe olabilirsiniz sizin çalıştığınız hastane çok steril olabilir ama herkes bu özveride deil bunu artık gözle görebiliyoruz yani neden bu kadar buyuttunuz ki evet bulaşık süngeri ile yıkıyorlar tiktok denilen uygulamada bir sürü ameliyat elemanı bu aletleri yıkarken video paylaşmış en basınından bakabilirsiniz ayrıca ben kendi gözlerimle de gördüm gördüğüme mi inanıcam size mi 🤭
mucizelerininannesi Terspektif kesinlikle ol cnm yaptirmakistemeyen kendis sağlığına herkesin kendi özgür düşüncesi artık.
mucizelerininannesi Muge0609 uydurmuyorum bizzat gördüm evdeki şu yeşil sarı mutfak süngeri varya öyle süngerlerle yıkanıyor sen olmak zorunda deilsin ben bilmediğim bir şey hakkında konuşmuyorum evet herşeyden mikrop kapılabiliyor ama ben tabiri caiz ise eşşeğim sağlam kazığa bağlar gerisini rabbime tevekkül ederim. Durum bu zaten çok kişi sezeryan sonrası enfeksiyon kapıyor dikiş ve yapıştırma yerlerinden su ve iltihaplı sıvı çıkıyor herneyse siz kendi bildiğiniz gibi kendinize neyi uygun görüyorsanız o şekilde davranın ben 5 doz tetanoz aşımı yaptım çok şükür yine gerçekse yine de yaparim hastane ortamının ne kadar hijyenik olduğu konusunda asla tartismiycam hele şu 21. Yy defalarca temizlik ve bahsettiğim sebepler yüzünden doktorların açığa alındığı zamanlarda. Sizde kendi bildiğini yapın öyleyse 🤷🏻♀️🤷🏻♀️✋🏻