duygusm MucizeBeklerken Doktor herkese aynı dozu önermiyor, bir danışın isterseniz. Ben ablama verilen takviyeleri sormuştum, onlar senin için çok fazla olur dedi, bana Folattro verdi. Ama bana verdiği de başkasına az gelebilir.
nghn87 Ben solgar kullandım gebelik planlamadan önce kendim başladım hamile kalincada doktorum devam et aynısıyla dedi 12. Haftaya kadar kullandım.
MucizeBeklerken Scorpion ben kendim alıyorum zAten canım folio kullanıyordum bitti yenisi de yok üretmiyorlarmış bulamadık başka bişiy alacağız doktora gidip tavsiye alan varsa diye sormuştum
Busrasalt Ben diafol kullanıyorum guatr tiroid değerim yüksek çıkmıştı onu kullandığımdan beri değerim normale düştü içinde iyot olduğu için fakat kötü yanı devlet karşılamıyor
Bilgeninannesi Neden doktorunuzdan önermesini istemediniz sonuçta bu bir ilaç makyaj malzemesi değil 😊
MucizeBeklerken Bilgeninannesi çünkü boş gebelik geçirdiğim için kürtaj olmak zorunda kalmıştım şu an gittiğim bi doktor olmadığından yazmışımdır hani buraya insanların neler yaşadığını bilmeden gülen emoji falan koyarak kendi çapınızda dalga geçmeyi bırakın insanlarla sorulan sorulara ya cevap verin yada susun anlayış gösterip yazan arkadaşlarımızda çok burda sağolsunlar
Balimm @MucizeBeklerken ben gebelik öncesi femamed kullandım gebe kaldıktan sonra ilk 3 ay yine ona devam ettm doktorum iyidr devam et demisti
Bilgeninannesi MucizeBeklerken ben dalga geçmedim ama bence siz bir doktora danışmak yerine burda ilaç tavsiyesi isteyerek kendinizle dalga geçiyorsunuz. Çünkü sağlıklı bir hamileliğin formülü iyi bir doktordur. Bir tavsiye daha beğenmeyeceğiniz cevaplar almak istemiyorsanız tavsiyelerinizi arkadaşlarınızdan alın böyle forumlar size göre değil 😊
MucizeBeklerken Bilgeninannesi ya işinize bakın ya bilmişlik yaparken burda görüyorum sizin herkese ne kadar iğneleyici cevaplar yazdığınızı tuzu kuru insanlar sizi insanların acılarıyla dalga geçin anca bayan bilmiş daha da cevap yazmam size en iyi cevap cevap vermemektir çünkü
Buse0911 Bilgeninannesi bu kadr ukalaliginda anlami yok. Bence doktra dansmalisin demek yerine yazdgn yorumlar ortadaa sus bnce
Taze_hamis Bilgeninannesi folik asit ilaç değil vitamindir . Hamile kalmak isteyen insanların zaten canı sıkkın neden bide böyle kötü yorumlar iğneleyici laflarla insan morali bozuyorsunuz? Günah değil mi? Folik asiti doktora gitmeden eczaneden alınıp kullanılan bir vitamin sonuçta antibiyotik veya famera gibi ilaçlar değil. !
Seyma_Eren Diofol kullandım ilk 3 ay şimdi ocean mummy kullanıyorum doğuma kadar kullan dedi doktorum multivitamin içinde folik asitte var. İkisini de devlet karşılamıyor
Bilgeninannesi MucizeBeklerken kimsenin tuzu kuru değil burda doktorunuza danışın diyerek size en güzel tavsiyeyi ben vermişim ama teşekkür yerine azar işitiyorum. Kalbim temiz ki Allah gönlüme göre veriyor her şeyi. Sizin de inşallah her şey gönlünüzce olsun.
sdnrkya Bilgeninannesi her postta bi azarlama peşindesiniz ve gerginlik çıkarıyorsunuz cevap vermek zorunda değilsiniz bari insanların sinirinu bozmayın
MucizeBeklerken Buse0911 cevap bile verme canım değmez kendini yorduğuna herşeyi bildiğini sananlar öyle sanmaya devam etsinler
Buse0911 Bilgeninannesi bizemi ne😂hani dedgin gbi burasi forum sitesi ya😂😂git bilmsligini baskalarna yap hangi amac icin kullanildgi belli olan bi site sacma sapan insanlari germe cvp yazmicam hadi yallah