• Doğum
  • 40+2 de yarın suni sancı ile doğumum başlatılcak?

mrvdrmz benimde ikinci gebeliğim inşallah kolay olur 🙏🏻 Doğum haberinizi bekliyorum 🥺🙏🏻 Tek avazda sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻

mrvdrmz 40+3 de Çarşamba günü benimde başlatılacak. Hayırlısıyla doğurursun inşallahhhhhh🙏
    Hiç açılman varmı

Snavra sanada Allah kolaylık versin 🙏açılma olması için ne yapmak lazım acaba 😫😫😫of offf

_Kubra_ squat, hurma, papatya çayı vs demişler ama kimi de yaptım hiçbir işe yaramıyor diyor. 🤷🏻‍♀️ Bilemedim ki ben de hurma yiyorum arada da squat. Bakalım ne olacak halimiz 🤓

_Kubra_ 39 da yoktu canım 🤷🏻‍♀️İnşallah şimdi birazda olsun vardır ,sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım inşallah

Snavra canım gene açılman var iyimiş sağlıkla gelsiinler rabbim kurtarsınn

Snavra 39+5 bende de bi ise yaramiyor sanki yaa 😔😔 squat, hurma, iliski bile deniyorum ama yok canim yok gelmeyecegi varsa gelmiyor.. Rabbim hepimizi saglikla kurtarsinn insallah, saglikla kavusalim bebeklerimize insallaah 🙏🙏

HvvGlKrdl evet ya aynen o kadar hareketli geçirdim kii küçük 1,5?” Yaşında oğlum da var ona rağmn😊inşallah suni sancıdan cok etkilenmem herkesde farklı sonuçta

mrvdrmz ayy bende hic istemiyorum canim yaa oyle suni sanci falann.. Ama yine de bilmiyorum Allah'im kolaylik versin cumlemize insallaah 🙏🙏

Allah yardımcımız olsun bizde 40+2 deyiz perşembe en geç bizimde suni ile doğumumuzu başlatacağını söyledi doktorumuz hiçbir kasılma ve ağrı yok dolayısıyla daha da çok geriliyorum😳

mrvdrmz bende 40+5 oldum açılma veya sancı yok çarşamba günü kısmetse suni sancı verilecek