Senem06 Gamzekr 17 haftaya kadar 5 kilo aldım sonra duraksadı iştahım gitti 22+3 Hale’n 5kilodayız takılmayın bence doktor normal dedi
ZeynepKr Canım daha hamileliğin başindasın ekmeği hamur işini kesmeni öneririm çünkü 6. Aydan sonra alacaksin baya ama kendini durduramıyorsanda canını hiiiiiç sıkma dünyanın ennnn guzel şeyini tasıyorsun 😍
Gamzekr ZeynepKr aslında dikkat ederim o tarz şeyleri fazla yememeye gayret ederim ama neden bu kadar aldım anlamadım ya
DuyguSay 😀 hamilelik başka bi psikoloji yemeyince kötü oluyorum şu an takmiyorum hepimiz çok almadan yipranmadan doğuma gitsek güzel olur tabi ama durumlar el vermiyo ilk dogumumda 14 kilo aldm insallah bu gebeligimde fazla almam😊
Asrinbaby melike0710 Aynıyız valla ben 20 de 7 aldım 22 ye kadar 9 olur o 😂 nasil alıyorum anlamadım önceden kilo alamazdım ne yesem şimdi su içsem yariyo
Asrinbaby Gamzekr zayıfmışsın ondan o kadar almışsındır. Zayıf başlayanlar ilk aylarda olması gereken kiloya ulaşır. Takma hic kafana gayet iyi bence
Tugetpak 68 kiloyla başladım 75 kiloyum 18 haftalık daha yürüyüşlere de başladım tartıya çıkmıyorum artık.mezurayla ölçü alıyorum bacaklarım kolların aynı basen ve göbek genişliyor sadece😅🙈