EbruBenli Reyhann93 İnan harfi harfine yaşıyorum yazdıklarını ... hayırlısı inşallah dualarınızı eksik etmeyin 🙏
Reyhann93 EbruBenli dualarım seninle canım inşallah bebeğini de görürsün kalp atışınıda allahın izniyle 🤲🤲
Tortilla Kızlar ben 23 kasımda beta 16 cıkmıstı dort gun sonra 186 oldu. Ikı hafta sonra yanı dun baktırdım 37169 olmus. Kese gözükür mü cok heycanlıyım yarın ılk defa gidicem :) son adet 2 kasım.
Zynp01 Tortilla çok sevindim gözünaudın bnmde 2 gün önce 34 çıktu düşük diye endişelendim bugün kan verdim sonuç yarın çıkacak inş artmıştır
Tortilla Zynp01 tesekkur ederim canm kotu dusunMe uzme kendını bostan yere. banada direk labaratuvardakı kadn kımyasal olabılır dedi arastırdım cok uzuldm ama yükseliyor kafana takma bi terslık hıssetmıyorsan agrı kanama vs 🥰 Allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın.
Zynp01 Tortilla adet ağrısı oluo arada ama kanama hiç yok kuzum yerleşme kanaması bile olmadı çok şükür
Minelimmm hk0909 insan korkuyor canm ister istemez haklsıın aslında belirti olmaması daha iyi rahat geçer de işte türk kadını değilmiyiz evhamlıyız :)
Menekse_0104 Urstls merhaba bugün 6 haftalık olduk doktorumuzun dediğine göre normal olursa 8 agustos sezeryan olursa 27 temmuz inşallah hayırısıyla sağlıkla gelsin bebelerimiz kızlar 🐣❤️🙏🏻