Deebg Reyhann93 inşallah canım Cuma günü gitmiştim yolk sac ve bebeği gördü kalp atışı için bekliyoruz daha 🙏🙏
Urstls hk0909 amin sağlıkla alalım da gerisi önemli değil aslında hemen sonuca varmak icin heyecanlanmamak lazım bu süreç bu heyecanlarda çok güzel her anın tadını çıkarmak lazım hayatımızda kaç kere olucak ki sonuçta :) çok Özel birsey allah isteyen herkese en hayırlısını nasip etsin inş🙏
Deebg Reyhann93 inşallah canım🙏 Geçen sene 1 boş gebelik geçirmiştim kürtaj olmuştum o yüzden biraz zor geçiyor zaman söylemedim daha kalp atışını duyana kadar ailelere falan zaten
Zeyz Ya Bnde tam olrak 6+1 oldk ve bulantilar basladi bn adetm bir gün gecikmisken doktora gttm kese net olmasada gözükmüştü kan tahlilimide adetimee 1 gunkala yaptrmstm 227 cikmsti..Biraz sabirsiz bi anneym sanrmm👶🤰
hk0909 Deebg Bende diyorum ki galiba başlamayacak bulantılarım iyi geçecek diyorum kendime hep demekki daha zamanı varmış 🙄
hk0909 Deebg Bünyeye göre değişiyormuş gerçekten kimi hamile olduğunu günü geçmeden kusunca anlıyormuş kiminin 7-8. Haftada birden başlıyormuş 😂 Hayırlısı artık bakalım 😊🥰
Fuoz Merhaba 👋 ben sizlere bişey söylemek istiyorum 2 kasımda adet oldum 4 Aralıkta kan testinde hcg değerim 7930 çıktı.doktor çok güzel dedi kese vardı bebek yoktu.Acaba neden yüksek çıktı.
53sumeyye Fuoz bende 3 kasımda adet oldum 3 aralıktada kan verdım degerım 51 cıktı dahada doktora gıtmedım degerım dusuk dıye