Gamzeli_03 Selvi06 benim doktorum da 39 da yaparım dedi 38+2 bugün Perşembe gel dedi bayar mı bilmiyorum bende makina ile mi bakılıyor diye çok korkuyordum değilmiş
Tgckync Tgcckir ben 34 te girdim ama nst de sancim gorundugu icin erken girdim onuda doktor makineyle yapti ki erken dogumu tetiklememek icin.makine ince zaten hic acimiyor bugun tam anlamiyla 36+2de cati muayenesi oldum parmakla bakiyor normaldede parmakla bakiyorlar ben cok korkuyodum ama oyle abartili bi aci yok bianda olup bitiyor
Tgckync Beyzanurlina zaman gectikce orasida iyice hassaslasiyor sanirim bana kendi doktorum bakti acitmadan yapmaya calisti ve bebegin basi henuz yukarida oldugu icin parmagini cok yukari sokmak zorunda kaldigini bebek asagi indikce daha az aci olcagni soyledi
Tgckync Dmce bende aşırı korkuyordum ama bugun bi iki parmaktan korkarsak yarin dogururken kocaman bebegi nasil cikarcaz ordan gercekten akışına birakmak lazim 🤗
Tgckync Gamzeli_03 34 te girdim ilk nst de sancim gorundugu icin ama makineyle bakti bugun 36+2 de bakti parmagiyla yapti muayeneyi
Melikevural Bugün benimde çatı muayenem oldu. 36+6 dayız. Canım çok yandı. Biraz enfeksiyonumun oldugunu ve o nedenle canımın yandığını söyledi doktorum. Kanama olabileceginden bahsetti ama şuana kadar kanamam olmadı. Normal doğumdan korkmaya başladım bende 😑
Tgckync Melikevural cati muayenesi nasil bianda olup bittiyse Allahin izniyle dogumumuzda oyle bianda olup biter insallah kafamizi rahat tutalim 😉
Melikevural Doktorum bu hafta düsün dedi eger çok korkuyorsan 11 gün sonra sezeryanla alabilirim dedi. Kafam çok karışık çatım doguma uygun. Ne karar verecegimi bilemiyorum.
Tgckync Tgcckir doktordan doktora fark ediyor sanırım bazi insanlarda doguma kadar hic olmuyo. Doktor dediki parmağıyla bakmasi acilmayida kolaylastiriyormus
kr1907 tugbadm karnın sertleşme si tam olarak nasıl bebeğin Bn ir tarafta semsert toplanması mı ben bunu yaşıyorum ama karnımın tamemen serleşmesini sadece bir kere yaşadım
Tgckync kr1907 evet bende bebek bi tarafa toplanip semsert oluyo ben bebek kendini itiyo saniyodum.nst ye girince o hareketi yapinca sancilar yukseldi doktora sordum o sertlesme aslinda rahim kasildigi icin bebegi sıkıştırıyormus yani sanciymis o sertlesmeler
kr1907 Tgckync ama bebeğin bir tarafta toplanmasını ben çok hissediyorum nst. Hiç sancım çıkmıyor 37 +2 yim
Tgckync kr1907 bnmde aklim almiyor gercekten cok farkli bisey bu hamilelik 34.haftamda hicbi his yokken ne kasilma ne toplanma hicbisy yokken bnm nst de baya sancim cikmisti serumlarla durdurdu doktorum. Bilemiyorumki bu sanci meselesi cok karişik 🤔