Duamucizem Bahar2 16haftaligim 15haftadan beri sanki hamile değilim bende rahatlama değilde korku yaptı bise mi oldu diye gogusleirn acısı ağrısı yok kaşık agrım yok sadece sabah bulantim var di oda bugün yok garip haldeyim
Bahar2 Duamucizem tadını çıkar gerçekten hamileliğin balayı diyorlar ya gerçekten çok doğru 3-6 ay arası sonrasında zaten bi sürü zorluk çıkıyor reflü bel kasık ağrısı geceleri uyuyamama burun tıkanıklığı Ama geçecek hep içimizde kalmayacak çocuk 🥰
ikiprensannesiiii Duamucizem iyi düşün iyi olsun canim kontrole gittiğinde korkularını yenersin umarım
BayyNill Haftama kadar mide bulantısı ve aşırı halsizlikle geçti berbattı desem yalan olmaz 3 yaşında oğlum olduğu için ne dinlenebildim nede yemek yapmayayım diyebildim ilk hamileliğimle alakası olmayan bir hamilelik geçirdim bilsem böyle olacağını iki yıl daha ertelerdim muhtemelen 21 haftalığım geçti çok şükür😃
ikiprensannesiiii BayyNill küçük çocuk olunca akan sular duruyor arkadaş gibi büyürler yine de cinsiyeti ogrendinizmi
_kubranurr_ ikiprensannesiiii 4. Aydan snra düzeliyor ahh ahh eski günlerim aklıma geldı bende senın gbıydım evımı bok götürüyordu sagolsun annem ıkızım temızlemehe gelırlerdı
Gulanelis ikiprensannesiiii bennn hatta suan aldgim şeyleri yerine yeslestirmem gerekiyor onu düşünüyorum
begumseker ikiprensannesiiii 2. Trimasterda bi enerji geliyor insana :) ilk zamanlar malesef duyduğum herkes öyleydi ben de dahil😇
BayyNill ikiprensannesiiii kız bebek bekliyorum ama burdaki yazıları okudukça tereddütte kalıyorum cinsiyeti sonradan değişen bir sürü hikaye okudum😂😂
Tazeanne0134 ikiprensannesiiii ay canım 16-17.haftaya kadar devam eder o emin ol bende öyleydim emin ol şimdi de 34+3 haftalık hamileyim şimdide gece uyuyamadığım için de gündüz çok uykum geliyor 🤭🤷🏻♀️
ikiprensannesiiii Tazeanne0134 nerdeyse herkes aynı şeyleri yazmış anaların hakkı ödenmez gerçekten 😄😍
Laviniamira ikiprensannesiiii çok uyuyana oğlu olacak derler 🥰 zira benim de ilk gebeliğim de öyleydi normalde 12-1 den önce uyumayan ben 7-8 de uyuduğumu bilirim 🥰 şuan da hamileyim ve uyku yine var 🥰
ikiprensannesiiii Laviniamira ay inşallah önce sağlıklı ve hayırlısı olsun derim ama oğlan çocuklarını çok seviyirum
Tazeanne0134 ikiprensannesiiii aynen canım çok çok zor kuzum emin ol bu sabah 6.25'de bi sancı girdi uyuyordum aglayarak uyandım bağırarak uyandim ve bugün gün içinde hep yalancı sancılarım devam etti çok çok zor bide ufak bi kaza yaptık 🤷🏻♀️🤦🏻♀️ ama buna şükür
Pircu ikiprensannesiiii 😁😁😁 ben bu durumu çok yoğun olacak şekilde 4-5 ay yaşadım. Sonra yavaş yavaş düzeldim ama arada bir yine uykum geliyor yatıyorum.
BlgnRb ikiprensannesiiii Başlarsa oluyor ama 12-16 haftalardan sonra geçiyor ama siz yine de bir tahlil verip kan değerlerinize bir baktırın sonrasında dr unuza sorup vitamin takviyesi başlayın bence.