Nur26 ikiprensannesiiii 34 haftalık gebeyim hala devam ediyorr hiç birsey yapamıyorum hep uyku gebelikten önce cok canli ve hareketli biriydim
Urul_yildiz ikiprensannesiiii 😂onu da eşler kabul edecegını düşünmüyom yoksa dedıgın gıbı bnde dısardan gelse yok demem valha birde evi temizleyen biri olsa oh mis 🙃
ikiprensannesiiii Urul_yildiz haha aynen biraz naz caz yapınca vicdan yapıyor bizimki arada kurtarıyorum kendimi 😂
Bilgeninannesi Her bünye farklılık gösterir bu konuda. Değerlerinizde bir şeyler düşük olabilir kan, vitamin vs. Doktorunuzla bunu paylaşırsanız size destek olacak bir şeyler önerecektir. Ama hamilelikte belli başlı haftalarda halsizlik normal 😊
ebebegm Pisi 😁😁tutturamadım. ya kanama falan olursa kız diolarda ondan sordum. yerleşme kanaması die. benimmkızda da kanama oldu oğlanda olmadı bundada olmadı da buda erkek gibime geliyor. oyüzden sordum canım . yani aslı yokmuş.
ebebegm ikiprensannesiiii yok canım daha gitmedim ama yarın bigün gidecem. onla alakası yoktur. ben kanama için sordum pisi adlı bayanaa😉
Bilgeninannesi ikiprensannesiiii rica ederim o zaman biraz sabredin 15-16 dan sonra kendinize gelirsiniz inşallah 😊
Beyzamuhammed ikiprensannesiiii canım bende öyleydim şuan 20. Haftama girdim inan ilk haftalar olana kadar yerimden kalkmak istemiyordum uyuyordum hep ama suan da hic uyku girmiyor gece surekli uyaniyorum rahat bile uyuyamiyorum korkma geçecek uykuyu ariycgz🤣
cagla34 ikiprensannesiiii Bende 11 haftalığim canım Ayni durumdayim Hicbirsey yapasim yok Mide bulantisi.bas ağrısı var Uykum var ama uyudukca bas agrim artiyor 😑yorgun hissediyorum adım atmak zor geliyo sanki😑
Duamucizem Deletedmom317 bende 15haftaya girdim tüm belirtiler kayboldu sanki sadece sabah bulantılarım var di i kadar bugün 16 oldum göğüs hassasiyetim gitti sanki psikolojim bozuldu