Mervemm Melikekpln canim benim bebegim cok hastaydi hatta cok nadir görülen bir hastalıktı sıvı aldirdim tertemiz cikti
Melikekpln Mervemm cok sevindim canim rabbim sagsalim kucagina almayida nasip etsin benim on sonuc temiz cikti kesin sonucu bekliyoruz simdide bakalim
Melikekpln Mervemm aynen canim genetiktekilerde oyle söyledi ama doktor genede bakmak istiyor oda temiz gelir diye umuyoruz bakalim
Mervemm Melikekpln benim baya gec geldi kültür doktorum zaten bu elimizdekiler sonucu gösteriyor flan dedi geç aldim kültürü ben 30 günde ilk sonuc cıktı kültür 50 gün flan sürdü
Nurunilkmucizesi Melikekpln bende bugın nifti yaptirdim kombine riskim ikilide 1.96 cıktı :( cok üzüldüm dilerim sonuclarim tertemiz cıkarda sizin sevinçlerinizi yasarim kardeşler.
Mervemm Melikekpln aralik sonu oldumi ara ben aradim da bana verdiler testi yoksa cok bosladilar nasol.aradim dedim siz bana bugün cikacak dediniz dedim aradan 2 saat sonra sonuçlar cikti diye msj geldi
Melikekpln Nurunilkmucizesi insallah temiz cikar canim bolca dua et rabbim oyle buyuk ki tipbin yetişmediği yerde rabbim kudreti yetiyoe
Melikekpln Mervemm haftaya kontrolum var gitmisken genetigede ugrar sorariz yoksa sallar durur bunlar dediginiz gibi
Lyla07 Melikekpln sonuçlarınız çıktı mı acaba bende yakın zamanda amniyosentez yaptıracağım merak ettim sizin sonucu