Melikekpln milayerli evet canim hizli sonucumuz temiz çıktı. Simdi kesini bekliyoruz doktorum iyiysi profesör yaptirdik ona gidiyordum zaten. Bndede parvovirus b19 igg cikti kansizlik yapıyormuş bebekte onu kontrol altinda tutucak
Bottesini Melikekpln merhaba ben daha önceki bebeğimde olduğu için baktırdım bu hamileliğimde.ikili test iyiydi.sonuç temiz çıktı.bebekte bir risk olmaz endişelenmeyin.
Melikekpln Stella_ ilk gittimiz gün ciğerinde su toplaması görülmüştü ense kalınlığı birde kalpteki aort damari solda olmasi gerekirken sagda olmus bunlar vardi bidaki gidisimizde ciğerdeki su azalmisti en son persmbe gittim tamamen bitmis su
huysuzpandaci Melikekpln ben 2 lıyı yaptırdım dıger lerını yaptırmadım sonucta ne cıkarsa cıksın cocugu aldırmıycaktım doktorada sordum dıger teslerı yaptırsak sorun cıksa bı tedavsıı varmı dıye yok dedı o zaman yaptırmayada gerek yok dedım.
Melikekpln huysuzpandaci ben yaptirdim genede aklimda suphe kalmasin herseye kendimizi hazirlayalim dedik doktorum da yaptırmayi önerdi ama simdiki aklim olsa 20-21. Haftada yaptirrdim detayliyi
Babyone Melikekpln 19. Haftada sıkıntı gorunmedı sanırım. Daha sonra mı ortaya cıktı 20. Haftalarda yanı
Melikekpln Babyone hizli sonucum temiz geldi,ciğerlerdeki sorunda halloldu kansizlikta kalkti ortadan şükürler olsun büyük ihtimal kesin sonucta temiz gelir diyorlar bakalim insallah🤲🏻
Babyone Melikekpln inşaallah guzel dusunun meryem suresı okuyun sonuc cıkana kadr mealinide okuyun ümit etmek dua etmek inanmak çok önemli 🙏🙏 inşaallah guzel olucak sonucunuz
Kocakafalimucizem Melikekpln canım çok sevindim gözümüz aydın diğer sorunu halledersiniz allahın izniyle sağlıkla doğsun minik kuş