DuhaninAnnesi Mermey kuzum yarın sabah ilk idrarinla tekrar dene var gibi geldi bana inşallah seninledir bebeğin 🌸
Deletedmom2224 Mermey ikisinde de cizgi göremedim ben malesef 😕 sadece çok bekledikleri için yer yer çizgiler olmuş ama gebelik çizgisi değil gibi
Mermey Bebus ben testleri yapmadan 1 hafta önce kan verdim 0.129 çıktı doktora gösteremedim mide bulantım devam edince evde deneyim dedim böyle çıktı çok silik
Bebus Mermey benim adetim 6gün geçmişti çok silik hayalet çizgi çıktı ve fotoğraf ta bile görünmüyordu ben görebiliyodum bitek . Oda flaşla . Adetin 5gün falan geçsin öyle kan ver
Bsra_1997 Allah'ım gönlüne göre versin inşalllah Sabah ilk idrarla dene sagdakinde silik birşey var ama fotoğraf kaynakli net gözükmüyordu
GoncAli Reglin gecikti mi canm.? preductor diye bir marka var Eger geciktiysen predictor ekspres var onu al canm ama yok gecikmediysen predctor early var adet gecikmemden 6 gün önceye kadarı görüyor. sabah aç karnına yap bu testi inan baya net cikiyor.
Deletedmom2224 Mermey bi kan verin isterseniz ama ben çok gördüm bu testlerden hayalet çizgi oluyor bende bu şekilde çok hüsrana uğradim inşallah sizin vardır Rabbım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Mermey Deletedmom2224 1 hafta önce kan verdim 0.129 çıktı doktora gösteremedim mide bulantım çok oldu o yüzden yaptım canım kan sonucumuda anlamıyorum
Ysmn2735 Mermey adette yakın hamile kaldıysan belli olmayabilir cnm ama cok silik cizgi var gibi.aynı testten bende yapmıstım 1 saat geçince böyle hayalet bir cizgi cıkmıstı negatifti. Daha sonra yine aynı testten yaptım 10 dk içinde hayalet cizgi cıktı kanda baktırdım pozitif
mucizemibeklerken17 Canım kaç gün oldu gecikeli. Hayırlısı olur inşallah, birkaç gün sonraki sabah yine yap bakalım ne olacak😍