Mermey Kızlar sizce hamilemiyim ilk yaptığın ve ertesi gün yaptığım silik bi çizgi çıktı sizce 🥺 https://hizliresim.com/4pJXy0
Misssimsek Mermey canım malesef bende göremedim ama fotoğraf kaynaklı da görememiş olabiliriz bence sabah bi daha yap inşallah bebeğin seninledir ❤❤❤
DuhaninAnnesi Mermey sagdakinde birşey var gibi ama çok beklemiş sanki test yanıltıyor da olabilir canım 🙄
Zade Mermey Çok silik hayalet bir çizgi gördüm canım ama bence bikaç gün sonra sabah ki İLO idararınla yap testi :)
TugceKumsal24 Canımm sanki birşey gözükmüyor gibi ama geç döllenmede olabiliir bi kac gün sonra tekrar dene kesin sonuç alırsın
Mermey Bebus ben testleri yapmadan 1 hafta önce kan verdim 0.129 çıktı doktora gösteremedim mide bulantım devam edince evde deneyim dedim böyle çıktı çok silik
Nihalagpak Selam, fotoda belli olmuyor ama silik ikinci çizgi varsa hamilesindir ☺️ Daha hormon az olduğu için net çıkmayabilir ama belli olur 🙏🏻
DuhaninAnnesi Mermey kuzum yarın sabah ilk idrarinla tekrar dene var gibi geldi bana inşallah seninledir bebeğin 🌸