Meryem15Denizzz Yasmiiinn Silik de olsa çizgi var canım inşallah vardır sanırım daha yeni olduğu için silik çıkmış😍
Yasmiiinn Adetime bir kaç gün daha var diğer yaşadığım gebeliktede aynı şeyleri yaşadığım ve şüphelendiğim için yaptım açıkçası🙈 geçsin bari kan testide yaptırırım inşallah vardır çok istiyorummmm🤲🙏
Canan_3547 Yasmiiinn hayrlı olsun canım benimde testim boyleydi değerim 130 lardaydi simdi 24 haftalık olduk bile :)) sağlıkla kucana allırsin insallah rabim isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu
Yasmiiinn Deletedmom0006 Allah razı olsun🤲 İnş vardır rabbim isteyen herkese canı gönülden nasip etsin inş🤲
Mlkkrmtc Yasmiiinn canım adete 5 gun kala benım de boyle cıktı adet gunumde test yaptım dırek kırmızı cıft cızgı cıktı kan verdım o gun 1113 cıktı 🤭 senın de oledır ınsalllah kan versen hemen cıkar aslında varsa.
Yasmiiinn Mlkkrmtc ben acele etmek istemiyorum adetimin de geçmesini bekliyorum ama içim içimi yiyor 😀 inş hüsrana uğramam canım😔
Mlkkrmtc Yasmiiinn adete 1 gun kala bırdaha test yap eger net cıkarsa kanda o zaman baktırırsın canım ınsalllah hayırlısıyla gelır