Kutame_51 Hastaneden gelmiştik mide bulantim çok olduğundan yazdirmadim aldım direkt o pakette bugün bitti 17 haftalık oldum midem bulantim hafifledi bidaha almıcam o yüzden
Yrnkrm Zemine11 bana direk reçeteye yazdı öyle gebelik falan notuda düşmedi zaten senin gebelik başlangıcın yapıldığı dakka hastanede bütün heryerde görülüyor gebe olduğun ben öyle çok para ödemedim 5 tl gibi bi ücret vermiştim
[silindi] Zemine11 reçeteyle alınıyor normalde ama mesela doktor bana günde 1 olacak şekilde yazmış bana yetmedi 2 şer aldım öyle olunca erken bitti reçete süresi dolmadığı için ikinci kutuyu paralı aldık
Asellinannesi Reçeteyle yazıldıgı zaman 10 tl recetesiz 50 tl kızlra bırde sadece kadın dogum doktorunun yazması gerekıyo saglık ocagaından falan yazıldıgında karşılamıyo🤦♀️🤦♀️
Gzrilknur Asellinannesi hayır ben sağlık ocağında yazdırıyorum her ay. Sadece 10₺ ödüyoruz muayene ücretiyle
Asellinannesi Donegul23 ben yazdırdım eczane 50 tl dedi o gun parayı verdım kadın dogum doktoruna yazdırdım sonra paramın ustunu gerı aldım
Donegul23 tiniminianne gebelik ve kusma yazmasi gerekiyor sadece gebelik yazincada vermedi önce reçeteyi duzelttirdik
Minik-mucizem123 Zemine11 bana da karşılamaz dediler arkadaşım eczacı karşılar diyince sağlık ocağından yazdırdım ama yazarken hamilelik olduğunu belirtmesi gerekiyormuş. Sadece kadın doğum değil sağlık ocağıda yazıyor canım ben kaçtır alıyorum yani çok az bi ücret ödüyorsun
Zemine11 Minik-mucizem123 Allah razı olsun yarın sağlık ocağında yazdırayım daha önce ücretli almıştım sağolun
EbruColak Zemine11 acilde yazamıyolar bitek canım aile hekimin bile yazabilir ben bittikçe aile hekimime yazdırdım hep. Reçete yazarken sisteme hamile olarak girmesi gerekiyo sadece okadar
Minik-mucizem123 Zemine11 senden de canım günde 2 tane kullanıyorsan ona göre reçete yazsın ilaç ayın ortasında bitiyor reçete de de günde 1 doz yazınca tekrar yazamıyorlar yine parayla almak zorunda kalma 🥰🥰