Gamze20gamze busraakeskinn bizde aldık trendyoldan 5in 1. çok güzel kullanımı çok rahat açması kapatması çokta kaliteli sadece rengi istediğim gibi gelmedi o yüzden başka rengini alacağım 🤗
EbruIrmakAhmet busraakeskinn siz sorunca baktım ne kadar güzelmiş fiyatıda benzerlerine göre baya uygun kullanışı nasıl acaba
Nurak Bizd aldık kullanmaya 3 ayımız daha var ama çok güzel gösterişli ve konforlu duruyor fiyatı da uygun
Nurak Aslihanfs kiwi City 5in1 aldık canim hepsi burada dan 1050 TL gibi bi seydi ama gören bayiliyor güzel araba
zk92 Nurak ben de bu modeli düşünüyorum. Kullananlar boyutunu küçük olduğunu söylemiş. 4 aydan sonra kullanılmıyor gübi yorumlar okudum. Siz memnun musunuz?
Beyzanurlina Tgcex busraakeskinn https://www.resimag.com/i/41aa2fad702 Böle kızlar 😂 kullanmadık ama daha 10 gun kaldı hayrlısıyla kışın sadece pusetini kullancam zaten
MrvAyhn Ayrılmadan kapanıyormu? Poşet değilde diğer parçasını takınca bazı arabalar o parçayı çıkarmadan ayrılmıyormuş
busraakeskinn EbruIrmakAhmet valla çoğu kişi memnun bende sıcak bakmaya başladım onu tercih edicem sanırım 😊