Dilekerdmr Tecrübeli annelere iyi akşamlar 2.hamileliğim ilkinde karma bi yağ kullandım aktardan aldım ama çatladım yine de bu gebeliğimde en aza indirmek istiyorum ne önerirsiniz ?
gulcin88 Dilekerdmr bende kakao yağı ve lierac kullanıyorum çatlaklar için doktorum önerdi lierac’ı :)
SedaErylmz35 Dilekerdmr Ben de Hindistan cevizi yağı kullandım hep, son ana kadar hiç çatlağım olmadı 🥥
199322 Dilekerdmr bio oil kullaniyorum ilk hamileligimde 22 kilo aldim yirtilmam bir iki cizik kadardi.1
Dilekerdmr gulcin88 arkadaşım da kullanmıştı galiba sanırım biraz yüksek bir fiyatı vardı 🙊 teşekkür ederim eczaneye sorayım
Mlsblnsy Ben bio oil kullanıyorum 18.haftamdayım daha çatlağım yok henüz zaten kokusu falan çok hoş karanfilli
Dilekerdmr Mlsblnsy yaa ne güzel ben karışım kullandım badem yağı falan ama çatladım 🙄 farklı denemek istiyorum daha da çatlamamak için not aldım teşekkür ederim
MinnieMouse Mlsblnsy muhendisinoglu instagramda paylasmisti sanirim onu Icerigi dogal degil diye biliyorum...
mervenurca12 Bende lierac kullanıyorum doktorum önerdi. Ekstra olarak tatlı badem yagı kullanıyorum . 30 . Haftadayım daha hiç çatlağım olmadı . Tabi sonrasında ne olur bilemem ama şuan için memnunum:)
Dilekerdmr mervenurca12 son haftalarda aniden oluyor o birden görünce şok olmuştum bende Hindistan cevizi yağı kakao badem yağı karışımı kullandım aktardan ama nafile
Elanazzz mervenurca12 bende aynı kremi kullanıyorum 37 hafta bitmek üzere kaşıntılarım yeni başladı son hafta çatlayan çok duyduğum bende onlar gibi olacam galiba 😂😂
Prensesim2018 mervenurca12 ben herseyı kullandım ama 33 ten sonra catlamaya basladı malewef karnımın buyyjkugunden ınslalah sneınde ılmaz cnm gen meselesı valla
Dilekerdmr SedaErylmz35 ne güzel ya maşallah bende 2.gebeliğim olabildiğince az hiç çatlamamak çünkü artar çatlarsam iyice
Sabirsizanne16 SedaErylmz35 ay gerçekten mi🤗 ben de hep hindistan cevizi yağı kullanıyorum.29.haftadayım.henüz çatlağım yok inşallah izinden giderim.kaç kilo almıştınız
mervenurca12 Dilekerdmr elimizden geleni yapıyoruz olursada yapacak bişey yok . Birazda genetik bence
Dilekerdmr aleyna-04 bence genetik canım ya sadece önlem bizimki çok çatlamışsın bende o kadar olmadı ama kaldı beyaz beyaz izler 😕
Furkanpervin Dilekerdmr sarı kantoran yağı da çok iyi geliyo hem uygun ama eski bişey giymen lazım sürdüğünde
Smnl Sum50 yok hayır hiç kokusu olmuyor. Ama ben sürünce en az 5 dakika göbeğim açık bekliyorum. Mesela sabah yataktan kalktım hemen sürüyorum göbeğim açık, WC işlemlerimi hallediyorum. Sonra giyiniyorum o ara deri emiyor olabilir.