GamzeeA Kızlar bizde bide gelişim geriliği çıktı moralim çok bozuk. 32+4 ken gttim 31+4 çıktı ultrasyonda. Suan 33+1 haftalıgız. İnşallah kilo alır. Erken dogum riskimizde var baş aşağı dönmüşz =(
Oguzaysel GamzeeA kaç kilo bebeginiz, benimde erken doğum riskim var , serviks kısa, idrar yolu enfeksiyonu var , bebek aşağıda inşallah çok erken gelmez benimkininde kilosu yüksek değil ama haftasıyla uyumlu dedi 32+3 te 1920 gram dedi
Zzynpp GamzeeA Baş aşağı dönmesi erken doğum olması mi demek onu anlamadım ? 33 haftalığız bizimde duruş başı aşağıda ama öyle bir durum demedi doktor erkem doğum filan
ShrBkr Bende 33+0 ım 🤗 valla nefes darlığı dışında hiçbir şeyim yok çok şükür ama şu nefes darlığı herşeye bedel insan nefes almak için çabalar mi ben hep ayakta duruyorum yada balkonda bu soğukta oturmak ne mümkün zaten ölcekmisim gibi oluyor 🤷 bebeğim makat geliş pozisyonunda hala dönmedi nefes alamıyorum yemek yiyemiyorum , yine de şükrediyorum o sağlıklı olsun diye🙏
SedaaaS figen_02 merhabalar bende de aynı sıkıntı vardı ama doktorum eğer bacaklarında ıslaklık yoksa endişelenme dedi
Tubitupp Nehirkaya25 Merhaba geçmiş olsun. Ben de suan diş ağrısı yaşıyorum Rabbim kimseye yaşatmasın çaresizlik çok kötü. Bir hafta antibiyotik kullanmıştım 15 gün önce hafşflryince sabredeyim dedim erken doğumdan korktuğum için 2 gecedir uyku haram yarın yeniden Dr a gidicem bildiğin kemiğine vuruyor agrı agzı da sanki patlayan sakozladdan var diş minrlerim çatlıyor resmen
Nehirkaya25 Tubitupp sarimsagi bisey eklemeden ez curuk varsa curuge curuk yoksa agriyan disin ustune koy kuzum agzin biraz kokar 🙈 bide sarimsak cok aci ağzını yakar ama rahatlatiyo benim iki cenemde de dolgularim dusmustu bulundugum il dis hastanesi bakimindan biraz sıkıntılı memlekete gidince yaptiririm diye takmadim memlekete gitmeden once hamile oldugumu ogrendim curuk ilerledi her iki cenede birer tane var bi tanesi apse oldu agri gecti diger cenede artik ne olacaksa olsun dedim sarimsak koydum iki gundur rahatim dene istersen bide tuzlu suyla agzini calkala oda ise yariyo
melolevo Oguzaysel Ben 34 oldum canım.. aynı.. Anlattıklarını bire bir yaşıyorum. Doktora gittim nst ye aldı. Ama bişey çıkmadı. İstersen sen de git ama bu ağrılar artık olacak gibi dün gece bek ağrısıyla uyandım.. gün geçtikçe yenileri ekleniyor 😕
Oguzaysel melolevo ben geçen hafta gittik ağrım coktu sancim çıktı serum verdiler doktor daha da artabilir ağrıların eğer sık sık ağrı girerse tekrar gel dedi şuan tetikteyim 2 saatte bir genelde giriyor ağrı eğer daha çok artarsa gidicem hastaneye
Damla0x Oguzaysel Aaa acaba niye agriyor🙄 bende ağrı falan yok hiç, bazen karnım daha sert oluyor mesela akşam daha sert sabah daha yumusak. Ama ağrı falan yok, beyaz akıntım var sadece
Oguzaysel Damla0x benim uzun süredir sıkıntılarım var zaten idrar yolu enfeksiyonu var bebek aşağıda servikal kısalık var geçen hafta şancı da çıktı erken doğum olma ihtimali var
Damla0x Oguzaysel Aaa 😖😖 umarım herşey yolunda gider canım,biraz daha sabret en azından 37ye kadar 🙏 henüz doğması için çok erken
Oguzaysel GamzeeA sirkeli su bir dönem yaptım bende şimdi onu da bıraktım vajinamin kokusu değişti sanki sirkeden 🙈 bol bol su ıciyorum şuan inşallah çok artmaz bu hafta
GoncAli Oguzaysel oy canm benim bende aynı senin gibiydim o dönem 37+2 olduk sukur. Sabret. Benim bebem iri olduğu icin yaşadım. Seninki de oyle mi? En azından 36 kadar kalsın. Anne karnında ne kadar zaman geçerse o Kadar iyi.
Oguzaysel GoncAli bebegim çok iri değil 32+3 te 1900 gramdi ama ben zayıfım acayip çatladı göbeğim, iç karnım darmış, vücuduma göre şuan aşırı büyük bir göbeğim var boyum 1.55 zaten 11 kilo aldim ama doktorumda alan dar olduğu için 37 de alırız gibi duruyor dedi
Oguzaysel Damla0x bu haftaları görmek bile benim için büyük bir durum 🙈 çok şükür bugüne kadar geldik inşallah 37 den önce doğmaz 🙏
ilknur52 Oguzaysel 32 haftalığım cuma günü nst de sancı çıkmıştı doktor normal dedi sağlıkla gelsinler de önemli olan o hepimizin derdi aynı
Oguzaysel ilknur52 benimde geçen hafta çıktı aynen sağlıkla gelsinler de acıya raziyim 😓 erken gelmesi korkutuyor
Tubitupp Nehirkaya25 teşekkür ederim cnm tuzlu su artık fayda etmiyor. Sarımsağı deneyeceğim inşallah