Oguzaysel Nur55 benim hiç geçmedi ki idrar yolu enfeksiyonum😔 antibiyotik te kullandım geçen haftalarda doktor artık beklicez bol bol su iç dedi
GamzeeA Oguzaysel Benimde geçmiyor canım ne yapsak olmuyor üstüne mantarda eklendi kaşınmaktan duramıyorum fitil kullandm geçmedi smdi sirkeli su kullanıyorm
Sema12 Oguzaysel sanirim oylee ama normal yalanci sancilar we wucudun kndini doguma hazrlama sureci bnlar Allah hayrli saglikli dogmlar nasip etsn INSALLAAAAHHHH 🤲🤲
figen_02 Oguzaysel bende aynen öyle bebiş görünce unutuluyor herşey 😂😂😂sağlıkla gelsinlerde inşaallah
Sebahatmrtk Oguzaysel can sıkıntısından artık kalkıp ben bişeyler yapayım da gelsin diyorum bazen 😂 o kadar sıkıldım sanki herşeyi bıraktım sadece onu bekliyorum
Tubitupp Nehirkaya25 Merhaba geçmiş olsun. Ben de suan diş ağrısı yaşıyorum Rabbim kimseye yaşatmasın çaresizlik çok kötü. Bir hafta antibiyotik kullanmıştım 15 gün önce hafşflryince sabredeyim dedim erken doğumdan korktuğum için 2 gecedir uyku haram yarın yeniden Dr a gidicem bildiğin kemiğine vuruyor agrı agzı da sanki patlayan sakozladdan var diş minrlerim çatlıyor resmen
ipekveannesi Oguzaysel 3. Trimester zor derlerdi de bu kadarını bende ummuyordum 🙄 daha 1,5 ay var doğuma 😥
Tugbardm Oguzaysel canım benimde bir iki hafta önce hep öyle olduydu meğer bebek doğum pozisyonunu almış dönmüş yani o yüzden oluyormuş
Oguzaysel Tugbardm benimki sürekli dönüyor zaten iki hafta önce baş aşağıydı geçen hafta dönmüştü baş yukarıydı bu hafta tekrar baş aşağı olmuş, çok hareketli zaten sürekli mi dönüyor anlamadım ki
Mehtaponur Oguzaysel 33+5 çevremdekiler göbegimin aşagi indigini soyluyor iki saatte bir mutlaka uyanip wcye gidiyorum cuma gunu kontrolde bebek baş asagi posizyondaydi kilosu 2380 gr. Hareketlerim yavaşladi... Gobegim yamuluyor sola saga yattigim zaman geceleri daha cok sertlesip toplaniyo Aralik sonu gelmese bari :))
Oguzaysel Mehtaponur tam olarak aynı şeyleri yaşıyoruz , benim bebek aşağıda zaten uzun zamandır, bende aralıkta gelmesin diyorum 🙈 çocuk ocakta yaş alcak yahu 😂 sağlıklı gelsinlerde tek temennim o🙏🙏
ipekveannesi Oguzaysel bana da 21 ocak için gün vermişti doktorum ama bende ocak ayının başında gelir diye düşünüyorum 😅
GamzeeA Oguzaysel Aynı durumdayım canım. Bel agrısı da var bende ara ara geliyor. Sanırım vücd doguma hazırlıyor kendini.
Oguzaysel GamzeeA sirkeli su bir dönem yaptım bende şimdi onu da bıraktım vajinamin kokusu değişti sanki sirkeden 🙈 bol bol su ıciyorum şuan inşallah çok artmaz bu hafta