Deniz14 Esraabrklu ben bu mide ya masıyla rapunzel bekliyorum eğer o inanış doğruysa 😂 kel bir şey doğarsa isyan ederim o kdar mide yanmasını boşa mı yaşadım diye😂😂 psikolojimi bozdu artık bu mide yanması şaka maka
Fdnkvk Deniz14 ya ben aksine salatalık yıyınce ayy o gün sabahlıyorum acaba bünyeden bünyeye değişiyor mu ki
Tubaaaa Deniz14 elma sirkesini bende duydum ama denemedim mide yanmasindan dolayi bigazim tahris olmustu benim sade soda da yakarak geciyordu ben o yuzden icemedim pulcet var sabah ac karnina aliyorum tum gun rahatim ama doktorunuza danisin mutlaka
Deniz14 Tubaaaa ben çok dayanamayınca zorla çıkarttırıyorum kendimi yoksa gece uyumuyorum yemek falan yiyemiyorum hiç ilaç çok kullanmak istemiyorum
hande123 Fdnkvk çörek otu anında kesiyor bir çay kaşığını çiğneyebildiğim kadar çiğniyorum gerisini suyla yutuyorum hemen kesiyor
Deniz14 pembepapatya yemek yesem yanar sabah kalksam yanar gece yatsam yanar artık şaşırdım gerçektende ejderhaya bağladım artık😂😂
pembepapatya Fdnkvk Deniz14 😁😁😁 hastane donusu minik bi ejderhayla donermisiz😁 gece hele hepten cosuyo😌
bebekkaradag Fdnkvk Salatalık iyi geliyor diye duymuştum🙈 Bir de yatarken uzanırken başınız vücudunuzdan daha yukarıda olmalıymış, gövdeniz hafif yatay olacak yani☺
MUsa-ESraDursun Esraabrklu alakası yok bebek mideye basınç yapior mide sıkıştıgi için olurmuş dr soyledi
Deniz14 pembepapatya artık doğsalar da tanışsak ejderhalarımızla😂 mide problemlerinden kurtulsak bir an önce geçmiyecek diye korkuyorum valla