DuyguAlalm Fdnkvk hamileliğin başından beri bende de çok fazla mide yanması var. Gaviscon da fayda etmiyor, süt biraz iyi geliyor bana.
Obsesifk Fdnkvk hem yanıyor hem yiyorum valla ne yapayım şurubu içiyorum bişey yiyorum başa sarıyor yansın yanabildiği kadar hadi bakalım
Deniz14 Fdnkvk DuyguAlalm deryaersin Sumeyyekaya SmerKa Semracolak Tubaaaa Obsesifk Elma ve salatalık da iyi geliyo deneyin bir de elma sirkesi iyi geliyo mide yanmasına diye duydum ama korkumdan deneyemedim
Deniz14 Fdnkvk 28+4 doğunca geçmiycek diye o kadar çok korkuyorum ki İnşallah doğumdan sonra geçer 😞😞
Fdnkvk DuyguAlalm şişeyş kafaya dayadım resmen ama aynen çok etki etmıyor süt gaz yapıyor allah bize yardım etsin ya🙏
SmerKa Bir kahve fincanı kadar sütü iki yudum da için öyle iyi geliyormuş diye duydum birde bana ayva iyi geliyor deneyebilirsiniz
Semracolak Kesinlikle maden suyu ıyi geliyor sütü de duydum ama ben midem yanınca sade soda içtim çok iyi geliyordu hem bebeğe de faydalıymış soda
Tubaaaa Pulcet kullaniyorum ben kizlar doktorunuza danisip alabilirsiniz gaviacon filan sadece o aninizi kurtariyor
DuyguAlalm Soda bana fayda etmiyor, ama her gün içiyorum yine de faydalı diye. Yemek yemekten nefret ettim bu yanma yüzünden. Heralde doğum yaptıktan sonra midelerimiz rahata erecek.
Fdnkvk Deniz14 ya ben aksine salatalık yıyınce ayy o gün sabahlıyorum acaba bünyeden bünyeye değişiyor mu ki
Tubaaaa Deniz14 elma sirkesini bende duydum ama denemedim mide yanmasindan dolayi bigazim tahris olmustu benim sade soda da yakarak geciyordu ben o yuzden icemedim pulcet var sabah ac karnina aliyorum tum gun rahatim ama doktorunuza danisin mutlaka
Esraabrklu Fdnkvk ben baya mide yanması çektim hamilelikte.saçı çıkınca oluyomuş dediler hakkaten oğlumun saçı baya var 😁
Deniz14 Esraabrklu ben bu mide ya masıyla rapunzel bekliyorum eğer o inanış doğruysa 😂 kel bir şey doğarsa isyan ederim o kdar mide yanmasını boşa mı yaşadım diye😂😂 psikolojimi bozdu artık bu mide yanması şaka maka
MUsa-ESraDursun Esraabrklu alakası yok bebek mideye basınç yapior mide sıkıştıgi için olurmuş dr soyledi