Melisbol Selinecem mustela ve arifogullarinin dogal yagina bakablrsin :) ama bj catlama birazda genetik anneniz catladysa sizdede olablr catlamadysa sizde catlamazsiniz :) bu kural nadir degisiyor doktorumda soylemisti
Kdrydn Selinecem ben radix kullanıyorum ik kez duyuyor olabilirsin içeriği Lierac ile aynı çok memnunum .benimde çatlamaya meyilli bir cildim var san 29 haftalık hamileyim bir tane bile çatlak olmadı .muhtemelen son ayda olacak .inşallah olmaz 🤲
zbzbzbzb Selinecem canim boşuna verme ben sadece banyodan banyoya zeytinyagi sürdüm bi tane catlağım yok ama doktorun dedigi en pahalı kremide alsan catlayacaksan çatlarsın
Ergul_00 Selinecem hindistan cevizi yağı ve zeytinyağını karistir canım amac orayı nemli tutmak zaten dünyanın parasını harcama derim
Gamzzee Selinecem Hindistan cevizi yağı tüm çatlak kremlerinden en etkilisi bence sabah akşam sürüyorum diğer kremlerden daha etkili oluyor
Nltka Valla ben lierac kullanıyorum . Ama rahatlatmıyor sadece cilt yeniliyormuş diye sürüyorum gece yatmadan onun haricinde vazelin sürüyorum bebek yağı sürüyorum bir tek onlar rahatlatıyor ara ara bir kaşınma geliyor çünkü delirtiyor. Şuan için çok şükür çatlağım yok 23. Haftadayım bol su içiyorum
anayimbenana Bu konuda en işe yarar ürün vazelin, ben hamileliğim boyunca her gün dalinin vazelinini kullandım kaşıntı, çatlak falan olmuyordu hiç 👌