Elin elifim123 benimde üçüncü hamileliğim iki kızım var biri 7 yaşında diğeri 19 aylık şuan küçük kızım tabi çünkü beklenmeyen Bir hamilelik oğlum olacak kısmetse 33 haftalığım şuan çok zor olacak kızım çok küçük daha
Hiranurhilal elifim123 benim buyuk kizim 10 yasini doldurdu diger kizim 7 yasini bitirdi ve 27 haftalik ogluma hamileyim😊
Ohorza filiz08 ben daha öğrenemedim yeni 19.haftama girdim inşaallah Perşembe günü öğreneceğim cinsiyyetini
filiz08 elifim123 aslında benimde bu plansız oldu ama Allah bilir ne verdiğini umarım iyi şekilde bakarız
Ohorza Ylz34 üçüncünün cinsiyet i bellimi peki gerçi ben artık bu sorudan ve insanların üçünçü de erkek olsun düşüncesinden baskısından bıktım
Ohorza Elin hiç sıkıntı etmeyin her zorluk la beraber bir kolaylık vardır onu size veren rabbim kolaylığınıda verecektir
Sinem16 Benimde büyük kızım 11 yaşında küçük kızım 10 yaşında şimdi ise oğluma hamileyim 21.haftadayız😊
Trkancey Hiranurhilal keşkeee... ama bir oğlum daha olacak kısmetse. Rabbim sağlık versin, hepsi de hayırlı evlatlar olsun inşallah 😊
Ylz34 Ohorza evwt belli 18. Haftamızdayız erkek dedi doktorumz RABBİM herkesin gönlüne göre versin ama en önemlisi saglıklı ve hayırlı olması