Öncelikle maşallah Rabbim hayırlı evlat eylesin. Geçmiş olsun. Bişey sormak istiyorum karnınıza neden bastırıyorlar rahmin toparlanması için falan mi ? Herkese yapıyorlar mi yoksa kişiden kişiye değişen bir durum mu ?
39+6da normal doğumdan acil sezaryene dönülen doğumum
IremSare gözün aydın canım güle güle büyüt yavrunu ☺️Yanlız merak ettğim şey şu çocuk kakasını yemiş yazmışsın herhangi bi sıkıntı olmadı demi bnde 39+6 gnlüğüm ve bu durumdan cok korkyrm acıkcası
IremSare gobeginizi neden sarıyorsunuz benimde ilk hamileliğin acemiyim 🙈
IremSare Aminnn ağzına sağlık Hayırlısı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah çok duygulandım okurken ben bile heyecanlandım Rabbim bizlere de nasip etsinn kolay doğumlar.. Ben 25. haftadayım cok şükür sağ saglim gelsinn oğluşum 🤰💕💕💕💕
IremSare Gözünüz aydın. Bir düzeltme yapacağım; tiroid bezinin çok çalışmaso hipotiroid değil hipertiroidtir. TSH yükseldikçe az çalıştıgını,tsh düştükçe ise çok çalıştığını gösterir..
prenses_annesi16 teşekkür ederim darısı başınıza 🙏 yutmadı kakasini yaptığını farkedince doktorum hemen sezaryene aldı beklemedik. 4.40da suyum geldi 4.50de hastaneye giriş yaptık 6.35 gibi doğumu başlattı doktorum. Suyun gelirse hic vakit kaybetmeden doktora git, ebe birşey yok dedi ama doktor muayene edince anladı halbuki ben hemşireye suyum yeşil sarı arasında diye söyledim yok birşey dedi beklemeden acil alınması gereken bir durum aslında
tazee_annee doğumdan kalan sarkmayi toparlamak için göbeğin sarılması gerekiyor tabii ben daha saramadım 🙈😊
IremSare anladım canm teşekkür ederim 40 haftalık oldum bende sanki suyum sızıyo gibi hssediyorum çamaşrıımda hep bi ıslaklık artık dgrmak istiyorum hep tedirgin olmaktan sıkıldm sürekli kntröl ediyorum kendmi ama hala tık yok ya☺️
- Düzenlendi
Ozum29 doğumdan sonra safra kusuyorsunuz benim 2 kere oldu, mutlaka çıkması gerekiyor normal doğum olmadığı için bunları sonradan çıkarıyorsunuz 😊 dediğim gibi ben 1 kere kahve içtim sonra geçti taa ki eve gelene kadar eve gelince ara ara sizi yormayacak kadar oluyor şuan bile oluyor 5 dakika sonra geçiyor 😂
Aysegulsenel teşekkür ederim, hamileliğim boyunca hep happy momda forum hikayelerini okuyarak geçirdim buradan ogrendiklerimde oldu, çok araştırdım okudum ee sonra tecrübede edinince burada paylaşmak istedim hikayemi. Bir çok şey merak ediliyor çünkü, merak edilenleri büyük bir zevkle cevaplamak isterim 👍🤗 Darısı başınıza inşallah, hayırlı doğumlar nasip olsun 🥰🙏
gezentianne aaa kusura bakmayın ben yanlış mı yazmışım 🙈 4 saatte yazabildim yazıyı yanlış yazmışım demek ki kusura bakmayın 😂
prenses_annesi16 yakin zamanda degilse kontrolünüz doktora gitmenizi tavsiye ederim 😊 benim sürekli akıntım vardı ama enfeksiyon değildi, günlük ped kullanıyordum kullanmadığım zamanlarda sürekli çamaşır değiştirmem gerekiyordu sıvı akıyordu çünkü ama suyum değildi sadece akıntıydı. Tabi doktoruma sordum o söyledi su olmadığını o yüzden mutlaka doktorunuza sorun artık 40 hafta olmuşsunuz tehlike oluşturmasın sizin için Allah korusun 🙏
IremSare sabah gidicem doktora bende merak ediyorum ne diyecegini bakalım ne dicek hayrılısı olsun