Ilknur_emin Hlnmemt bende normalden çok korkuyorum aslında normalden değilde normal doğururken bebeğime birşey olmasından korkuyorum birkaç arkadaşım çok zor şeyler yaşadı normal doğumda o yüzden sezeryana sıcak bakıyor gibiyim
Haticeenur Feridje hangi balık yagını kullanıyorsunuz ve bebeginiz şu an kaç kilo bende 32 haftalığım doktor bana 1.750 gram dedi ama benle aynı olupya 2.000 kilo olanda var bir arkadaşım 29 haftalıkken 1.750 idi bebegi
Esraammar Esmaemenova 4-5 gün önde dedi ilk çocuğumda bir hafta gerideydi o yüzden muzumu kivimi sütümü hiç ihmal etmedim sürekli meyve yiyorum yemek pek canım istemiyor açıkcası ama çok aç bırakmıyorum kendimi bide aşırı derecede mandalina yiyorum 😬😬
Esmaemenova Nilay35 canim doktor bu haftalardan sonra bebek haftada 200 g alacak dedi oyle olursa 3.500 3.800 doğururum diye duşunuyorum🤔
Nilay35 Esmaemenova ayy insallah cnm bnde cok zayif olmasindan korkuyorum ya aslinda nasl saglikli olursa die zayif yada toplu blmiorum ki hakkimizda hayirlisi saglicakla ve zamannda gelsinlerde🤲🤲
Aysngnsylu Merve2407 şuan 33 haftalığız ben 7 kilo aldım bebiş 2kg olmuştur heralde en son 29 haftamda gitmiştim
nursan1 Merve2407 şu an 32 haftalık hamileyim ve 29. Haftamda kontrole gitmiştim en son o vakitte bebeğim 1.300 gramdı. Bende 57 ile hamile kaldım şuan 63 kiloyum toplam 6 kilo aldım 😊
Premsesinannessi20 Merve2407 32+5 42 kiloydum 52 yim şuan 10 kilo aldım kızımın kilosu 31 de gittim en son 1500 kiloydu