Haticeenur busragrgn merhaba balık yagı ya da vitamin hapı ne kullanıyorsunuz bebege faydalı olan kilo aldıran
busragrgn Haticeenur yok canım hiçbir şey kullanmıyorum sadece kendi depolarım için kan hapı verdi doktor.
Ebrucihan 90 kilo ile hamile kalım 30. Haftadayiz hala 90 kiloyum 😍 kız bebeği basenleri genisletirmis bizimde birazcık basen genişlememiz oldu.
Ebrucihan Haticeenur decavit önerdi doktorum içerisinde 12 çeşit vitamin varmış bebeğede kilo aldiriyormus bana çok kilo almasın bebek haftada bir tane kullan demişti
mehtap5506 qulsumdemirci Ciğer geliştirici iğne vuruldunuz mu? Bende 31+2 ikiz hamileyim ama doktor iğneden felan bahsetmedi
qulsumdemirci mehtap5506 hayır vurulmadım bana da bahsetmedi doktorum öle birşey yarın gideceğim kan vermeye bakalım
berf_16 mehtap5506 canım onu erken doğum riskim varsa yapıyolar ben kasılma şikayeti ile acile gitmiştim yatışım yapıldı 3 gün hastanede kaldım bana o gün yapmışlardı ama acayip yakan sızlatan bişeydi🙄
Haticeenur Feridje hangi balık yagını kullanıyorsunuz ve bebeginiz şu an kaç kilo bende 32 haftalığım doktor bana 1.750 gram dedi ama benle aynı olupya 2.000 kilo olanda var bir arkadaşım 29 haftalıkken 1.750 idi bebegi
Merve895 Merve2407 32+3 hamileliğimin basından beri sadce üç kilo almışım hatta ben zayıflamışım Bebek 2 buçuk kilo yani Bebek alıyormuş kiloyu ❤️😘
Ilknur_emin Hlnmemt bende normalden çok korkuyorum aslında normalden değilde normal doğururken bebeğime birşey olmasından korkuyorum birkaç arkadaşım çok zor şeyler yaşadı normal doğumda o yüzden sezeryana sıcak bakıyor gibiyim