Bebegimbenim3 Aralik anneleri nasılsınız sezeryan olanlar gununuz belli mi benim 8 gunum var insallah 3.olmasina ragmen cok.korkuyorum bu sefer ve yürüyemiyorum karnim cok agri yapiyor
SevilByrm Bebegimbenim3 bizde bugün 37 haftalık olduk normal doğum bekleniyor geçen haftadan beri 1 cm açıklık var sancım vs yok bizde bekliyoruz valla 😇😇
Leyla9292 Bebegimbenim3 benimde üçüncü olacak hayırlısı ile..perşembe günü kavuşuyoruz inşalla ile..biran önce geçsin istiyorum çok yoruldum.heyecan korku çok karışık duygular içindeyim sanki ilk kez anne olacam gibi.
Leyla9292 Bebegimbenim3 cuma günü doktora gittim bebek çok aşağıda dedi üçüncü sezeryan olduğu için çokta bekletemem dedi bende yürümekte çok zorlaniyorum kasıklarım feci ağrıyor..
Nefesmom Bebegimbenim3 37+1 bende ama doğuma ait bir belirti yok sanci dışında ne acilma ne birsey.beklemedeyiz normal doğum 🖐
SevilByrm Bebegimbenim3 amin canım hepşmizinki inşallah yok 2. Hamileliğim 13 aylık bi kızım daha var 😇
Ozlemak2203 Normal doğum istediğim için daha gün Kaaninannesi normal istediğim için daha gün belli değil bakalım kısmet 😊
Leyla9292 Kaaninannesi 37+5te sezeryan olacam perşembe günü üçüncü sezeryan im doktor çok bekleyemeyiz dedi..bebekte aşağı inmiş baya.
Kaaninannesi Aylin16_ karnınızda sertlik oluyor mu bgn aşırı sert karnım.hareketleri de yavaşladı artık
Kaaninannesi Ozlemak2203 hayırlısıyla kavuşsaydık. Artık alsın istiyorum karnım bu gün çok sert sizde de oluyor mu
Aylin16_ Kaaninannesi benim de sertleşiyor çok geriyor birde kaşık ve bel ağrılarım da başladı doktor son kontrolde plesenta baya baya olgunlaşmış pazartesi yada kendi gelmek isteyebilir ağrın olur belirti olursa gel dedi 😕