bhs08 Derya6121 Peripellam 29 hafta gebeyim hamileliğimin ilk 3 ayı kanamalı hematom ( kan kisti) ile geçti kahverengiyse içerde kalan kanama açık tenkliyse aktif kanama oluyor hala geceleri yatmadan progestan fitil olarak kullanıyorum.. kahverengiyse endişelenmeyin içerde kanamış ve durmuş olan kanı bazen rahim emiyor bazende dışarı kahverengi akıntı olarak atıyor ama prpgestan fitil olarak kesinlikşe yan etkisiz ve daha etkili
tuzey TunarinAnnesi agrimda bugun kanamada igne batmasi gbi bazen adet agrisi gbi. genelde ise hafif agrim oluyodu cok korktum yarin gidicem doktora
Simya Peripellam canım geçmiş olsun bende kullanıyorum doktorum icerde kanama alanı var dedi lekelenme gibi gelmesi bir yönden iyi dışarı atıyor demişti kesenin yanına oldugu icin az riskli durumdasın dedi ama tabiki leke kanamaya cevirirse hemen beni ara dedi.. Bende ağızdan su ile alıyorum 10 günde lekelenmem azaldı beyaz akıntıya cevirdi bu ilaç bi hormon zaten zararı yok kullanabilen icin iki türlüsüde olur ama ağızdsn aldıgımda dsha etkili oldugunu düşünüyorm en azındsn bende bu şekilde etikili oldu
wita Peripellam ben 29. Haftamdayim en basindan beri kanamam vardi kahve rengi bi ara açıktı sürekli kullanıyorum korkma sende sağsalim alırsın inşallah bebegini kucagina😊
01merve14 Peripellam ilk hamielelgimde benimde surekli kahverengi lekelenmem olmuştu progestan kullandigim halde oluyordu kanamaya dnnmezse normal diyor doktorlar sürekli takip edin açık renk iç çamaşırı giyin farkedersiniz rengi
glnur90 Peripellam benim o dönemlerde kanamam da olmuştu. Tüp bebek ile hamile kaldığım için progestan hapı fitil olarak kullanıyordum kanama dan sonra iğnesini kullandım progestanın. Şuan 13 haftalık olduk
TunarinAnnesi Merbe61 Bende de oyle canm ayin 11 ne kalp atisina gidicem qan sancim var bide kasik agrim arada Bicak saplaniyor gibi oluyor
Gaydin Peripellam 3 hafta bildiğin adet oldum,kahverengi leke falan değil bildiğin kıpkırmızı petlerce adet kanı.31 haftaligim şimdi.gecer çok dert edip üzme kendini
Ozqemrt Merhaba canım benim salı günü kahverengi akıntım oldu doktoruma acil gittim kanama alanı gördü yatış işlemlerim yapılana kadar (bir gece yattım hastanede) şakır şakır kanamam oldu hemen igne yapıldı kesti çok şükür son kahverengi geliyodu taburcu oldugum gün ultrasonda tüm kanama alanları gitmiş dedi suan progestan kullanıyorum tüp bebek 10+3 üz bugün progestanı 2 haftadır kullanmıyodum kesmistik basıma bunlar geldi sakın bırakma suan bende hic lekelenme yok uzun oldu kusura bakma
Elifsntrk Peripellam canım korkma bende aynı şey yaşadım uzun süre kullandım progestan bir gün dediğin gibi kahve rengi leke gördüm koşturdum doktora oda kanama alanını vücudumun attığını bunun iyi bişey bile olduğunu söyledi içini ferah tut ikinizde Allah’a emanet olun 😊🙏🏻
Peripellam Herkese cok teşekkür ederim arkadaslar rahatlattınız ılk gebelik olunca pınpıriklenıyorsun elınde olmadan Allah hepımızın Yardımcısı olsun zamanı geldıgınde sağ salım kucagımıza alırız ıns bebişlerimizi
Simya Safiye12 kahve rengiydi cnm toprak rengi gibi ama sonra koyu siyah gibi pıhtı şeklinde oldu yoğundu peşine kanama hastanede yatış derken çok şükür şimdi kalmadı normal beyaz akıntı geliyor kontrolum bu hafta bakalım ne diyecek doktorum mersk ediyorm
Zeynep1080 Simya bende yaşadım insanın ömründen ömür gidiyo valla ,sakin kalmak önemli bence , progestan iğne , fitil Vermiştir zaten doktor , başkada yapacak bişey yok , 37 deyim unuttumbile o yaşadığım kanamaları ,
Simya Zeynep1080 aynen insan cok üzülüyor ama şükürler olsn ki atlatmışsınız bende yeniden yaşamam umarım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim 🙏🏻
Zeyno07 Benim tam 8 haftalık gebeyim fakat 7 haftalıkken koyu renkli akıntılar bu hafta ise tamamen regli oluyor gibi kanamaların oluyo doktor bana iğne verdi onu yaptırdım Progestan ilacınızda kullanıyorum ama bu kanamaları bir türlü anlam veremedim doktor 15 gün sonra gel dedi bende acaba Pazartesi günü gitsemmi diye düşünüyorum bebeğimi kaybettim gibi geliyo ama Allah büyük belki bana nasip etmiştir yavrumu deyip doktora gitmek istemiyorum galiba kötü bir şey duymak beni üzecek