Peripellam 😔😔 arkadaslar ılk başlarda kahverengı akıntım olduğum ıcın doktora gıttım Progestan verdı kullandığım halde 1 hafta sonra yine bugun akıntım oldu korkuyorum
Derya6121 Peripellam bana doktorum kahverengı lekesen korkma demıstı. kahverengı akıntın geldıgınde kullan demıstı hergün degılde akıntı ne zaman gelırse o zaman kullan demıstı
Merbe61 Peripellam korkma canım bendede oluyor 6+5haftalıgım bu hafta ıkı uc kez geldı benden de ılac ta ıcıyorum demekkı olucak bu lekeler
Yusufayten Peripellam canım benim bence normal korkmana gerek yok bende 4 ay boyunca hep kullandım progestanı ara ara kahve rengi lekeler olur gönlünü ferah tut şuan oğluşum kucağımda ❤️Sağlıcakla doğur inşallah
Aysngnsylu Peripellam canım korkma benimde iki gebeliğimde olmuştu o haftalarda bende hamile olduğumu bilmiyordum ilkinde adet olucam sökülemiyorum diye düşünüp koşu bandında koşardım meger o kese yerleşmesi kanamasıymış doktor kahverengi olandan asla korkma dedi çok şükür oğlum 2.5 yaşında şimdide 31 haftalık hamileyim bundada aynı zamanlarda oldu doktor progestan verdi fitil olarak kullandım sakın korkma bu rahme dikiş atmak gibi demişti pembe ve kırmızı olmadığı sürece için rahat olsun
bhs08 Derya6121 Peripellam 29 hafta gebeyim hamileliğimin ilk 3 ayı kanamalı hematom ( kan kisti) ile geçti kahverengiyse içerde kalan kanama açık tenkliyse aktif kanama oluyor hala geceleri yatmadan progestan fitil olarak kullanıyorum.. kahverengiyse endişelenmeyin içerde kanamış ve durmuş olan kanı bazen rahim emiyor bazende dışarı kahverengi akıntı olarak atıyor ama prpgestan fitil olarak kesinlikşe yan etkisiz ve daha etkili
Minaa12 Nasıl kullanıyorsun progestani suylami yoksa hazneye mi yerleşturiyosun bende kullanıyorum fitil olarak verdi doktorum bana kanamam olduğunda da fazladan kullanıyorum hemen kesiyo
Minaa12 Peripellam suyla kullanimin ne kadar etkisi var bilmiyorum ama ben fitil olarak kullandigimda iyi geliyor doktorum istediğin şekilde kullanabilirsin dedi sende doktoruna sorabilirsin canm belki fitil olarak kullan der
112 Benim progestana rağmen 10. Hafta bitene kadar oldu kahverengi kanamam. Sonra geçti 12. Haftadan sonra da progestanı kestik ve şu an 26+4 kızım hiçbir şey olmadı endişelenmeyin. Tehlike de geçti gayet normal bi hamilelik geçiriyorum ☺️
Peripellam 112 tesekkur ederım bırazda olsa rahatlattınız ınsallah sizde sağ salım bebegınızı kucağınıza alırsınız
Nazycl Benim de 9. Haftadan 11.haftaya kadar vardı kahverengi leke hatta en sonunda kırmızı kan bile gelmişti maşallah şuan 19.haftadayım.progestanı da bırakırdı doktorum. Kafanıza takmayın hepsi çok normal
Merbe61 Peripellam artık alıstım ben ilk baslarda cok korkuyordum ama ınsan zamanla herseye alısıyor ılk gebelık galıba benım oyle ondan korkuyoruz galıba
TunarinAnnesi Merbe61 kizlar Merhaba Bende 6+4 bugun Bende de bu hafta 2 3 defa oldu lekelenme demek normalmis kasik ve gogus agrisi varmi?
Peripellam Merbe61 aynen canım ılk gebelıgım çalışıyorum ondan mı oluyor acaba rapor alıp sureklı uzanmayı düşünüyorum
Merbe61 TunarinAnnesi gogus agrım oluyor evet rahatsız edici degıl ama sutyen falan uzun sure kaldıgında ıyıce sızıyor rahatsız oluyorum sadece kasık agrım bu hafta basladı evet daha once olmuyordu ama bu hafta baya cektım kasık agrısı sızde durumları nasıl
tuzey TunarinAnnesi agrimda bugun kanamada igne batmasi gbi bazen adet agrisi gbi. genelde ise hafif agrim oluyodu cok korktum yarin gidicem doktora
TunarinAnnesi Merbe61 Bende de oyle canm ayin 11 ne kalp atisina gidicem qan sancim var bide kasik agrim arada Bicak saplaniyor gibi oluyor
Derya6121 Peripellam agız yoluyla alındıgında halsızlık uyku halı gıbı etkıler yaratır dedı doktorum o yuzden fitil seklınde kullan dedı bu senı etkılemez demişti. Sadece kullandıktan sonra akıntı seklınde beyazımmsı yapıs yapıs akıntı gelecek buda ılactır korkma