150403 Dlktpl hadi canım hayırlısı olsun inşallah öyle düşünme belli olmaz ama moralini de bozma iki yumurtan oluşmuş ne güzel
150403 Dlktpl yaaa ee iğneni vurdu mu peki Bi de bişey diyeyim mi zaman veriyor şu saatte ilişkiye girin diye eşine söyleme çok stres oluyor erkekler eşimden biliyorum çünkü
Dlktpl 150403 yok esımın hosuna gıdıyo 🤣 streslı degıl oyle sabaha vurulcam ıgneyı esımın ıs durumuna gore ayarlfk
Dlktpl Blackkcat bakım cnm berde postn dr ddıkı ıgneyı sabah yaptır 10 gıbı engec esımın ıs durumuna gore ayarladı bugece ve yarın gece ılıskı sonra ıkı gunde bır
Dlktpl Aysegulum27_ bılmıyırum adet duzenım falan da bozuldu gecen ay bekledık kendı catlasın 26mm oldu buara kendıde catlamıyor
Dlktpl 150403 yok stres yok esım bıle dıyo buay yaklastık sanırım cok hamıle bırakmaya senı 🤣🤣🤣dedım hayırlısı
150403 Dlktpl hayır canım umudunu neden kaybedesin hiç kafana takma çok rahat ol dicem sende sen yapabiliyor musun diyeceksin😂😂
Dlktpl Blackkcat sen yaptnmı test bır saate ognemı olcam aksam ılıskı oldu belkı kendı catlamıstır ben 4 gun degerlenrırıcem esımde sperm sorunu yok sence napsam cnm