150403 Dlktpl banada dedi doktorum hiçbir sorun yok 6 ay bekleyelim pskilojik dedi senin ki taktığım için olmuyor. Sonra gel aşılama da yaparız rahim filmi de çekeriz dedi. 1 kez de yumurta çatlatma yaptırdım iki yumurtam oluştu biri 19mm biri 20 mm ama tutmadı
Dlktpl Blackkcat sanırım yarın geceye bırakcaz catlamadıysa spermler bosa gıderse dun gece yapmıstık zaten aman kotu denk geldı
Dlktpl 150403 hayırlıısı cnm ya denemeden bıkma yılmadan devam etmelıyız benımde tam vazgececegım aydı buay bırden buyudu
150403 Dlktpl benim yumurtalama sorunum yok canım Allah a şükür doktor eşimde de Bende de sıkıntı olmadığını söyledi ama çok taktım ondan galiba
Dlktpl Blackkcat 27.gunum oldu ıcın beta kan yaptırdı dr sonucuna gore ıgne olcam 18,5 19,5mm arası yumurta beklemek ıstemedım ıgne yapcak sonuca gore
Dlktpl Kızlar 27.gunum oldu ıcın beta kan yaptırdı dr sonucuna gore ıgne olcam 18,5 19,5mm arası yumurta beklemek ıstemedım ıgne yapcak sonuca gore
150403 Dlktpl çok çok iyi canım inşallah birinci olarak o güzel mucize haberini alırsın. Olmazsa da yumurtalar gayet güzel gelişmiş
Dlktpl 150403 ay bıde kanda bebek cıkarmıs dusunsene soksok gecırırım aman ıgnemı vurulım da catlasın tutaun ıns
Dlktpl Blackkcat 27.gunya hanı kesın hamılelık varmı bılemmez belkı ıkıncıye yumurtlarsın hcg ıgnesı bebek varsa tehlıkelı kuzum
150403 Dlktpl hadi canım hayırlısı olsun inşallah öyle düşünme belli olmaz ama moralini de bozma iki yumurtan oluşmuş ne güzel