Sahtemelek Sezaryen sonrası hastanede eşimin Kalmasını istiyorum yanımda annem ve kayınvalidemin , eşimin arası iyi değil bu yüzden gerginlik çıkıcak kavga olucak diye çok korkuyorum ameliyattan sonra eşim kalsın istiyorum yanımda zor olur mu yapabılırmıyım tecrübeli kişilerden fikir bekliyorum
Sahreyldrm Sahtemelek ah kuzum insanı en çok strese sokan konular bunlar ben de rahat edemem odaya zaten çıplak getiriyorlar falan ve diye düşündüm doğum olana kadar kimse gelmesin dedim diye küstü annem yine de ikindiye geldi ama nasıl geldi hiç kimseyi kırma boşver ben pişman oldum hepsi geçiyor sıkıntı senden olmasın da bırak onlardan olsun olacaksa
Deletedmom2224 Sahtemelek zor olmaz merak etmeyin benimde sezeryandan sonra yanımda eşim kaldı bir tek
Solitoo Sahtemelek benim ilk kızımda eşim yanımdaydı insan kendisini daha rahat hissediyo 3 hafta sonra doğumum var eşim tek yanımda kalıcaktı ama eltim de gelmek istedi yoksa ben eşimle daha rahatım😌
Sahtemelek Mervezumra işte baska kalıcak kimsem yok aileden birileri kalırsa hem benı strese sokucaklar hemde tartışma çıkarıcaklar
Sahtemelek Sahreyldrm valla o kadar korkuyorum ki birisi bişey dese çorap söküğü gibi devamı gelicek bılıyorum doğumdan değil kavgadan korkuyorum
Sahtemelek Deletedmom2224 eşiniz tecrubelı mıydı panıkledi mi acaba canım benımki biraz korkuyo ama diyorum benimde sonucta ilk bebeğim bende tecrubelı değilim ayağa kalktıkdan sonra ben yaparım genelini diyorum
Sunset Eşinize güveniyorsanız, paniklemeyeceğine inanıyorsanız, yapar bence. Ama az da olsa eşinizin kendinden şüphesi varsa zor olabilir. Allah yardımcınız olsun. Benzer sorunlar bende de var.
Sahreyldrm Sahtemelek çoğu ailede oluyor bunlar bende ilk dogumumda yaşadığım için bunda istemedim ama pişman oldum daha kötü oldu hiç gerek yok strese o yüzden boşver sen kim gelmek istiyorsa gelsin sonra senden biliyorlar
Deletedmom2224 Sahtemelek bizim bebeğimiz kuvezdeydi yanımızda değildi sonra da kaybettik ama benimle gayet güzel ilgilendi yerimden kaldırabildi tuvalette yardımcı oldu. Bebeğimiz yanımızda olsaydı en fazla bebeği beşiğinden alıp benim kucağıma verecekti birde zaten hastanede de yardımcı oluyorlar bebeğin anne emzirirken nasıl tutulacagini filan gösteriyorlar refakatciye. Şimdi tekrsr doğum yapacağım ve yine sadece eşim olacak yanımda bende başka kimseyi istemiyorum sonuçta bu aile olduğumuz ilk zamanlar sadece 3umuz olmalıyız ve yapılamayacak hiç bir şey yok bence 😊
07052019 Sahtemelek eşiniz kalabileceğini düşünüyorsa yeterli olu bence. Hem de çok güzel anı olur size. Zaten hastanede olduğunuz sürede her yer hemşire doktor dolu. Eve gelene kadar da iyi kötü alışırsınız. Başkalarının kavgasının stresine gireceğinize eşinizle başbaşa bebeğinize bakmaya çalışırsınız mis gibi olur. Siz anneyseniz o da baba sonuçta 😊
2104 Bende sadece yanımda eşimin kalmasını istiyorum. Sonucta eşimden başkası olursa çekinme ihtimalim çok yüksek olur. Hem ona nazımız geçer. Ben bu konuda ve çocuk bakımında eşime cok güveniyorum🥰🥰 annemin yanında rahat edemem hele ki kaynanam zaten konuşmuyor suratıma bakmıyor 😁 asla bakmaz zaten
gmzeyldz Sahtemelek Bence eşinle kalman daha iyi daha iyi yardımcı oluyorlar o babalık heyecanlarıyla daha ilgili oluyorlar 🌸
GoncAli Sahtemelek benim ilk olgunda eşim kaldı sezeryan oldum 3 gün yattım bana cok güzel bakti bebeğimize de bir arada ısındık. Kesinlikle esiniz kalsın.
Gulfem07 Sahtemelek ayy bence eşiniz kalsın yani benim annem kayinvalidem iyi anlaşıyorlar sıkıntı yok ama ben rahat edemem eşim olsun isterim.Yapamaz falan deselerde düşük tehlikem erken doğum tehlikem vs hepsinde eşim kaldı yaptı ne gerekliyse ki git desem de gitmez.
tuba-ozdogan Sahtemelek Sahtemelek valla tek esınle olmaz canım seni kımbyurutcek sen yururken cocuga kım bakacak esin tuvalete gıtse bebek ahladı sana kım verecek ole hemen alıp kaldıramıosun cocugu ıkı taraf gelmesede sıkıntı olacak cocugun hatrına ses etmrzler belkı oyle guzel bı zamanda yaparlarmı ki
Deletedmom133 tuba-ozdogan ilk sefer harici gerisini hep tek yürüyorsun ki kimsenin yürütmesi gerekmiyor ilk gün alır ki bebeği kucağına
gurcem Sahtemelek esın kalmalı benım esım kaldı ıyıkıde o kalmıs cunku cok ıyı baktı Allah razı olsun
Deletedmom133 Sahtemelek hastanede ablam evde eşimle ben yanlız kaldık bakarsın zaten sen bebeğe esin sana bakacak yaparsın birşey olmaz
tuba-ozdogan Deletedmom133 valla siz almıs olabılırsınız ben alamadım sezeryan sonrası ozellıkle hastanede