Fulya65 Kızlar akıntımdan dolayı doktorum donaxyl fitil verdi dün gece kullandım ve sabah kalktığımda su gibi akıntı vardı ve akıntımı arttırdı. Kullananlar var mı
Birminiksusamtanesi Fulya65 kullandim canim olabiliyor evet akıntıda su gibi gelebilir normal endiselenme gecmis olsun 💟
07052019 Fulya65 kullandığınız sürece akıntı oluyor temizliyor çünkü. 15.haftada çok akıntım var diye vermişti doktor. Kullandım bitti o zamandan beri daha hiç akıntı problemi yaşamadım 35 hafta bitiyor
Fulya65 Birminiksusamtanesi teşekkür ederim. Bende ilacın etkisidir diye düşündüm ama akıntım artınca bi sorayım dedim rahatsız ediyor
Fulya65 Birminiksusamtanesi sizin kullandıktan sonra bu akıntınız ne kadar sürdü ve 6 tabletten sonra akıntınız bitti mi
Fulya65 07052019 sürekli akıntı var suan canım sıkıldı 26 haftadayım bende. Ped koydum artık ama aktıkça canım sıkılıyo acaba sızıntı mi diye evham işte
Fulya65 Uzumtanesi ilaç enfeksiyonu atıyormuş sanırım ondan bu akıntı artıyormuş sende de mi arttı bugün
07052019 Hatiicee ben herhangi bi ağrı yaşamamıştım ama akıntı devam etmişti kullandığım sürece ilaç bitince geçti