ikicicek Kızlar 16+5 hamileyim 1 haftaya kadar karnım dümdüzdü 1 haftada resmen montum kapanmıyo nasıl birden çıktı anlamadım gece gündüz aynı gaz da değil ilk hamileliğim olmasına rağmen 3 4 gündür bebeğimi bile hissediyorum normal mi bilemedim
Esrayy ikicicek gayet normal canım benim de aynı oldu bi anda büyüdü karnım bütün kıyafetlerim daraldı dün bunu giyebiliyordum diye serzenişlerde bulunuyordum 😊
ikicicek Deletedmom317 evet canım erkek hemde karnım sivri bi acayip büyüdü yanlarda birşey yok ne varsa ortada
Tugbaklc ikicicek ben 20. Haftaya gelene kadar dümdüz bir karnım vardı hop birden cikti aslında çıkmasını çok istiyordum 2. Gebeliğim benimde erkek dediginiz gibi hoop sadece karinda 😁 kizimda hiç böyle olmamıştı
ikicicek Esrayy bizede erkek olacak dedi doktor benim karnım sivrildi o yüzden sordum bu karın şekli tutuyo mu diye
ikicicek Deletedmom0078 bende çıksın çıksın diyodum bir şeyi kırk kere söylersen birden çıktı böyle :))
kitapkurdu ikicicek benim ikinci hamileliğim. İlkini 13.haftada kaybetmiştim. Onda karnım düzmdüzdü. Ama bunda 10.haftada çıktı karnım asla inmiyor akşamları daha şiş oluyorum korkmuştum bişey oldu diye ama normalmiş 😊 şimdi 17+3olduk