Gulmartin fsyhslg ben hamileliğimin başından 32. Haftama kadar kullanmak zorunda kaldım rahim ağzı kısalığı sebebiyle.
Gazel0606 Gulmartin işe yarıyor mu uzadı mı bnde de o sorun var korkuom bir kısmı cıkıyor sulu akıntı oldu
Gulmartin Ağızdan da alınabiliyor fakat hem yan etkisi çok oluyormuş bulantı gibi hem vajinal kullanılırsa daha etkiliymiş doktprum öyle demişti ben hep vajinal kullandım o yüzden
Gulmartin Asnb size hangisi verildi tabi bilmiyorum ama minik beyaz yumurta gibi progestan 200mg dı benimki doktorum her ikisi de olur ama vajinadan daha iyi olur demişti. Ya doktorunuza bir danışın ya da prospektüsünde de yazıyordur mutlaka
Merbe61 Asnb bende aynı durumdayım kasık agrısı ve ara ara lekelenme oldu 6hagtalıkta bende gunde uc kere kullanıyorum 100mg bu lekeler ne olacak endişeleniyorum
Okyanus-1 Merbe61 bende 11 haftalık gebeyim kahverengi ve pembe lekeleme oldu 200 mg progestan verdi doktor bebisimin durumu iyi ama aşıri ve geçmeyen bir ağrım var sağ tarafında çok tedirginim
Balimkiz Gulmartin benimki de progestan 200 mh küçük hap gibi bişey doktor vajinal yazmış eczacı sabah akşam tok yazmış kafamı karıştırdı
Bsrkckrsln Balimkiz Balimkiz eğer doktorunuz vajinal demisse fitil gibi kullanıp vajinadan iceri atacaksınız ağızdan alındığında çok fazla yan etkisi oluyor. İki farklı kulllanim şekli olduğu için eczacı size öyle demiştir. Bende acemilikten aynı yanılgıya düşüp eczacının dediği gibi kullandım ilk gece acilllik oldum yan etkisinden.
Gulmartin Balimkiz her iki kullanım da mümkün olduğu için öyle yazmıştır eczacı bence de siz doktorunuzu dinleyin hem daha etkili olur hem bulantı baş dönmesi yapmaz. Zaten çok kolay oluyor içeri kayması. Sağ salim atlatın inşaallah gebeliğinizi 🙌🏻💕
Deletedmom00180 fsyhslg 33. Haftada erken doğum riskinden ötürü bende günde 3 defa kullanıyordum 36. Haftanın bitmesiyle birlikte bıraktım normal yani kasılmaları engellemek amaçlı
Gulmartin Ftszgn bana da kılpayı gerekmedi serklaj doktorum muhtemelen olursun diyordu ama progestanla önlenebildi. Kuzenim serklajlı oldu her iki doğumda da hiç sorun yaşamadı. Çok kolay bir doğum çok sağlıklı bir bebiş dilerim 🙌🏻🥰
Gazel0606 Ftszgn bnde kullnıom 6. Haftayım siz nasıl kullnuonjz bir kısmı cıkıyor sulu akıntıda oldu normal deniliyor siz nasıl kullnuonjz bnde olcam serkulaj nasıl geçiyor sürekli yatıonuz mu
Ebrars Ftszgn serklaj bende de var. Nasıl gidiyor dikiş sonrası? Kaç haftalık oldunuz? Rabbim hepimizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun inşallah.
Ftszgn Gulmartin col teşekkür ederim hepimiz icin saglikli kolay doğumlar nasip etsin 🙏 16 da olduk simdi cok sukur 27 haftalik oluyoruz da korka korka geldik bu haftalara
Balimkiz Gulmartin amin inşallah şuan yaptım bakalım 26.haftadayım bebeğim sürekli bir yerde toplanıyodu ağrı yapıyodu oda doktor her ihtimale karşı verdi bebeklerimiz sağ salim zamanında gelsinler en önemlisi o
2104 Balimkiz ben kendi isteğim üzerine bir hafta denemek için hap olanı istedim buhafta kontrolüm olucak sonuca göre fitil vericek. Acıkcası bende bilmiyorum biraz korktuğum için fitil olanı istemedim