Sueda29 Kızlar belki saçma ama kahvaltıdan hemen sonra mandalina yemezsem olmuyor iki üç tane yiyorum .gün içinde beş altıyı buluyor.herşeyn fazlası zarar derler ya sizce zararlımı
Bilgeninannesi Sueda29 evet mandalina dediğiniz şey sadece vitamin değil aynı zamanda şeker günde 1 en fazla 2 tane yemelisiniz yoksa bebeğiniz de siz de gereksiz kilo alırsınız.
Kizkalesi Sueda29 bende mide yanması yapıyor yoksa bende çok seviyorum ama en fazla günde bir iki tane tüketiyorum
dfnomr Sueda29 benimde ilk zamanlar canim cok istiyordu iki gunde bir kiloyu bitiriyordum ye canim şifa olsun insallah
ekara Sueda29 gebelikte 3 öğün meyve yiyebilirsin ama tek tip yemeni doktorlar tavsiye etmiyor. O yüzden değiştirmen faydana olur. Meyveleri üst üste yemezsende kilo alırsın ama bebek için şeker sıkıntısı olmaz bide mandalina düşük şekerli meyvelerden.
Arzuarzu Sueda29 Bendeeee yiyince o kadar rahatlıyorum ki 4-5 tane yiyorum ama evde varsa olmadığı zamanlar yemiyorum 🙂
Sueda29 Arzuarzu bende olmadıgı zaman çıldırıom hemen ya alıorm ya eşime söylüorm :) mutlaka yemem lazım okdr hoşuma gidioki:)
Sueda29 ekara yanına yine yiyorum muz elma.ama tam mandalina hastası oldm diyebilirim kahvaltıdan hemen sonra yemezsem de olmuyor içim yanıyor hemen yiyorum :)
Kbrashnn Sueda29 yazın deli gibi şeftali yedim şimdi de mandalina yiyorum yediğim meyvenin haddi hesabı yok yani ama mandalina favorim 😀😀👍🏻
Akademisyenanne Sueda29 her gun bir buyuk portakal ya da greyfurt yiyorum. Onlar yoksa mandalin yiyoum birkac tane. C vitamini cok onemli. Demir ilacinin vucutta emilmesine de yardimci oluyor.
Mervezumra Sueda29 valla ilk hamileligimde de yerdim simdide yiyprum cokta severek önüme koysalar 1 kiloyu yerim cok sukur hicte birsey olmadi
Osgem2019 Sueda29 benimde canım çok nar çekiyor ama yemiyorum her gün bazen 1 2 mandalina falan yiyprum
Aysekayahan Kızlar yiyecek demiskn bn canım istediği icin nugget sinitzel sosis yiyorum kahvalti da sizce bebege zarari olur mi çok sizde tüketiyo musunuz🤗
Akademisyenanne Aysekayahan doktorum kesinlikle yasakladi onlari. Bakteri bulunuyormus sıkıştırılmış gıdalarda ve bebekte ciddi hastaliklara sebep olabiliyormus. Bir dilim sucuk bile yemiyorum.