Esrakrc Sghslove ben en çok bu iğne olaylarından korkuyorum 😞 7 haftalıgım kan bıle veremiyorum iğne olayları cok korkutuyor beni
hilalyavuz Sghslove Sağlıkla büyüt canım okurken gözlerim doldu. Uzun ve zorlu bekleyişten sonra çok şükür Rabbim nasip etmiş 🤲🏻💙
21062011 Sghslove Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin🙏❤️ darısı bize olsun inşallah sende bize dua et kuzum 🙏😘
Nl-oguz3561 Sghslove yaa ne guzel yazmissin ben de 26+2 haftalik hamileyim bebegiminnbobrekleri buyuyo 😐 hayirlisiyla saglikli bi sekilde dogururum canim dua edermisin bana🙁
Nur26 Sghslove benimde ocakta doğum hem korkuyorum doğumdan hemde bian önce gelmesini istiyorum sabırsızlıkla bekliyoruz ❤️
Nuranburak Sghslove ah ne mutlu size bu mutlu heyecanınız ömür boyu sürsün Allah'ım hayırlı evlat etsin dilediğince evlat versin inşallah güle güle büyütün ❤❤❤
Selvaelyenn Sghslove ayy çol güzeldi. Sağlıkla büyütün oğlunuzu. Dualarınızı eksik etmeyin benmde on gnüm kaldı.
blgnkl O kadar guzel bir dogum hikayesi olmus ki her satirini tek tek okudum ..ve sizin icin cok sevindim .ne mutlu. Insallah bizlerde saglikla bebeklerimìzi alirz kucaklarimiza .omur boyu saglikli olsun insallah Allah sizzle buyutsun💞💞
Gulaycyrus Sghslove harıka birşey okurken duygulandım cok guzel bir duygu Allahım olmayan herkese nasıp etsın bızede dua edın sağsalım alalım kucagımıza o kdar merak edıyorum kı nasıl olucak diye her gunum merakl gecıyor acaba bızde senın gibi en mutlu anımızı buradan paylaşablcezmı insallah ❤️❤️❤️❤️
Smnl Sghslove maşallah Allah acısını göstermesin mutlu sağlıklı şanslı uzun bir ömrü olsun ❤️ Doktorunuz kimdi acaba medicalde ve Doğum servisinden memnun kaldınız mı bende medicalde Doğum yapacağım inşallah, merak ettim o yüzden
HanifeOkutan Sghslove çok güzel bir hikaye olmuş 💕 dağlıklar sıhhatle huzurla büyütmeyi nasip etsin rabbim 💕
Dbg Sghslove Gözünüz aydın sağlıkla büyütün 🥰 doğum da medikalparkta mı oldu izmirde öyleyse doktorunuz kimdi