Gulmartin filizzzz zara ve h&m in elbiselerine bakın ben onları tunik olarak alıyorum kazakları da çok salaş olduğuna baya uzun oluyor yada direkt tesettür düşünürseniz instagram kevser sarıoğlu aybikestil çok güzel kaliteleri 💕
filizzzz Gulmartin h&m nin sitesinden baktım yakaları acıktı ama söylediğiniz tesettür sitesine hemen göz atayım tesekkür ederm ☺️
ebebegm filizzzz tunikler oluyor ama pantolon u farklı olduğu için hamile pantolonu almalısın.ben normal tunik aldım bikaç tane biraz bol. normaldede giydim.
filizzzz ebebegm bende tunk degilde normal tesettür elbise almak istiyorum elbisenin kullanımı daha zor diye söylüyolar
ebebegm filizzzz elbisenin belden aşşağı bol kesim olması gerek bi tane almıştım ilk çocuğumda.bundada istiyorum kısmet bakalım
Vera18 Ben normalde de cok dar giyinmediğim için özellikle bir kıyafet almadım 😂 sadece lcwden bir tayt aldım onu da 30lu haftalardan sonra giyme ihtiyacı duydum onun dışında diğer bütün kıyafetlerim oluyor zaten
filizzzz ebebegm evet altı geniş belide kusaklı bakıyorum kusak hamile elbises havası verir zaten diye düşünüyorum