Kubraa23 Kızlar bugün doktorumuza gittik normalde 29 haftalığız ama doktorum oğlun 3 hafta önden gidiyor suyu da normalin üstünde dedi kilosu da 1800 gram bu şekilde olursa 4 kilo doğabilir dedi bu şekilde doğum yapan ya da böyle bişey yaşayan var mı?
Daphne Kubraa23 29-30 hafta arası 1680 gramdı kilosu ama şimdi 39. Hafta doldu 4.5 üstü olduğunu söyledi doktor. Ultrason cihazlarına göre farklı çıkıyor ama 4 kilo üstü olduğu kesin. Doğum yapmadım henüz normal gelir mi sezeryan mi olsma bekleyisindeyim. İlk gebeliğim devlet hastanesi de hemen sezeryane almıyor.
Yesim1995 Kubraa23 benimde öyleydi hâlâda öyle devam ediyo ama suyum düzeldi 35 iz doğduğunda bakcaz artk 😊
Busraefe Kubraa23 benimkide öyleydi hatta 34. Haftada 2500 gram oldu ama şuan 36 haftalık sadece 200 gram almış bebekler dengeliyor kilosunu
Kubraa23 Daphne canım 3.800 üstünü genelde tavsiye etmiyorlar normal doğumu doktorlar ama inşallah yaparsın
Aysegnl51 Hiranurhilal eyvah ciddi misiniz bende 28+3 um suan ve bugun kilosunun 1417 gr oldugunu öğrendik. Sizce ne kadar dogar ki ?
Daphne Kubraa23 Ablam 4.100 Gr normal doğum yaptı. Özel hastanelerde doktorlar kesinlikle sezeryan diyor. Devlet hastanesinde de sezeryan olma ihtimali çok yüksek dedi doktor ama önce sancın gelsin. Hastaneye geldiğinde karar verilir öyle sezeryane alınır dedi. Ayrıca özel bir hastanede muayene oldum doğum kanalın iyi ama dikişin çok olabilir dedi doktor. Hayırlısı bakalım bebek sağlıklı olsun da önemli olan o.
Kubraa23 Daphne valla ablana helal olsun canım 😂 inşallah sağlıklı olsunlarda nasıl gelirlerse gelsinler
GoncAli Kubraa23 masallah canim benimde hep ileri gitti29. Haftada 1950 idi 37 hafta olduk bugun oazartesi kontrolüm var. Geçen pazartesi 36*2 bebek 4 kilo olmustu. 52 cm Masallh 3.5 hafta öden gidiyor benimde. Dr. Bazen 500 gr. Eksik yada fazla çıkabilir dedi. Benim eşim 5200 doğmuş. İlk oğlumda 36. Haftada 3600 doğmuştu. Kısmet bakalım Saglıkla gelsinler. Doğumlarım sezeryan oluyir. Spinal olacağım insallah yine.
Kubraa23 GoncAli 3.800 üstü zaten normal doğumu zor oluyormuş hayırlısıyla gelsin tosuncuklar canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🙏
Simya Nslhnakn GoncAli kızlar eşin yada bizim doğum kilomuz cocugu etkiler mi yani 🙈 benm 4300 eşim 5100 doğmuş cnkü eğer Öyleyse düşünemedim şu an 😂🙈
GoncAli Kubraa23 ya yok Ya o hurafe. İs doktorda. Arkadasım 4300 normal doğum yaptı. Kayınvalidem eşimi 5200 normal yapmis. Şimdiki bazı doktorlar kolaya kaçıyor. Tamam istisnalar var tabi çatı dardir başka sıkıntı anlarım ama doktorlar acayip sezeryan destekler oldu
Hiranurhilal Aysegnl51 benimde oyleydi iste o haftalarda ama daha sonrasinda ataga gecti hizli aldi kilo ve 4 kiloyu gecti biraz dikkat edin bende tekrar hamileym ve doktor yemene dikkat et cok sisman olmasn dedi
Aysegnl51 Hiranurhilal ben 45 kilo ile hamile kaldim suan 54 um 9 kilo aldim. Ama.bebek iri dedi doktor benim tek göbüsüm var resmen😅 aslinda cok sağlıklı besleniyorum hamurişi yemiyorum abur cubur yok tatli yemiyorum zaten . Ama bebek aliyor.4 olursa cok zor doğumum olur bünyem zayif çünkü .