17022020 Simya bende çok yedim öyle ve ayaklarımın bi tek kanadı eksikti ödemden ama duramadım limonu elmayı salatalığı tuzladım yedim şuan hala şişim 😓
Simya oflazozge kusmaktan öyle ac kalıyorm ki yemekte yiyemiyorm inan bazen domates ekmek yapıyorum karnım doyuyo😂 birda patates haşlaması ye csnım
duyguyilmaz oflazozge dusuk riski 3 ay maalesef. Sonrasinda da erken dogum riski oluyor. Risk hep var😥
Busimss oflazozge ben daha geçen gün doktoruma sordum bende çok yiyorum ve seviyorum özellikle salatada bol bol yiyorum hiç birşey olmaz ye dedi canım zararı yokmuş ☺️
TwinsmomDA oflazozge bende bol bol nar ekşisi yedim limonu maden suyuyla birlikte ictim bi problem olmadi. Herseyin fazlası zarar sulandırarak ye istersen
Bilgeninannesi Tansiyonunuz düşükse daha çok düşürür onun haricinde siz yine çok yememeye gayret edin içinde şeker de var.
Bilgeninannesi oflazozge ama c vitamini yönünden en zengin meyve yani yiyebiliyosanız kan ilacınızı aldıktan sonra yiyin kan depolarınız fullensin güzel bir alışkanlık yani 😊