oflazozge Midem bulandığında limon yiyorum sonra yemeyi bırakamıyorum yedikçe yiyesim geliyor zararı olur mu?
Nehirkaya25 oflazozge limonun kan sulandirici etkisi vardir canim gebeligin ilk haftalarinda dusuk riskin varsa zararlı olabilir
Aasya3234 Nehirkaya25 bende duymuştum limon portakal kanı sulandiriyo bebeğe kilo aldrmiyomus fazla , sadece duydum bende pek yemiyorum limonu suan
Nehirkaya25 oflazozge 12. Haftaya kadar doktorlar her gebelige dusuk tehlikesi gozuyle bakiyo 12. Haftadan sonra hem bebek buyudugu icin hemde 3. Aya girdiği icin tehlike bitiyor (bazi gebelikler doguma kadar risklidir o ayri yada sonradan riskli olan var bunlar hariç) dikkat et sen yinede
duyguyilmaz oflazozge dusuk riski 3 ay maalesef. Sonrasinda da erken dogum riski oluyor. Risk hep var😥
masalsii oflazozge valla 7. Haftamdan beri yiyorum en az 2-3 günde bir limon yiyorum herhangi bi zararını görmedim
Zeyk Her hangi bir düşük riski, kanaman veya başka bir derdin yoksa limon faydalı elbette ama yine de içindeki şeker oranından dolayı da çok abartmamak lazim. Ben dilimleyip içeceğim suya atıyordum bulantimi gecirsin diye
Adel001 oflazozge valla düşük riski herkes gibi bendede vardı yani korunmalıyız. Ben yemiyordum canım cekse bile. Sonra ben mide bulanmasını çok kötü geçirdiğimden doktor hiçbirşey yapamıyorsan limonlu suyu dene dedi. Bende olurmu ki defim? Zarar değilmi? Hayııırr neden olmazki ne zararı olucak dedi ? Ben canım çekti bi kaç gün önce bi günde 4 büyük limon sıktım suyunada tuz kattım içtim. Yinede doktoruna sor
Simya oflazozge kan sulandırıcı özelliği nedeniyle cok yeme cnm bi dilim ye yads bi kaşıga sık o kdrcık olsun. Ama ben genelde salatalık tuzlayıp yiyorum yadaa ayvayı tuzlayıp yiyorm ekşi elma yani ekşi seylerle rahatlıyorsan direk limonu yeme meyvelerle idare etmeye cslıs birde leblebi de bastırıyor
17022020 Simya bende çok yedim öyle ve ayaklarımın bi tek kanadı eksikti ödemden ama duramadım limonu elmayı salatalığı tuzladım yedim şuan hala şişim 😓